Setari Cookie-uri

Elvila va deschide cel mai mare magazin de mobila din Ploiesti

Elvila, anunta inaugurarea celui mai mare magazin de mobila din Ploiesti, in data de 10 Mai 2008, ora 11.00.

Elvila, anunta inaugurarea celui mai mare magazin de mobila din Ploiesti, in data de 10 Mai 2008, ora 11.00. Noul magazin, situat pe DN1-DN1B, se intinde pe o suprafata de circa 4000 mp, pe trei nivele, dintre care doua sunt alocate show-room-ului.
In cadrul show-room-ului, vizitatorii vor avea posibilitatea de a viziona, testa si cumpara o gama variata de produse de mobilier Elvila, structurata in doua principale categorii: mobilier pentru casa si mobilier de birou. Mobilierul pentru casa este prezentat in functie de grupele reprezentative ale colectiei in cauza: camera de zi - prezentata prin intermediul urmatoarelor grupe de mobilier: biblioteci, canapele si fotolii relaxa, masute si comode TV, dormitoare, paturi tapitate, comode, camere de copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mese si scaune, dulapuri, garderobe, spatii de depozitare.
Gama de produse prezentata in noul magazin din Ploiesti cuprinde un procent semnificativ de produse noi realizate cu materiale moderne, pe baza unor concepte dezvoltate in urma experientei profesionistilor companiei si in functie de cerintele pietei de mobilier actuale.
Informatii furnizate de ELVILA
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.