Setari Cookie-uri

Targului Imobiliar National - a inceput editia din martie

In perioada 19-23 martie, la World Trade Plaza, are loc a doua expozitie, din cadrul editiei de primavara, a Targului Imobiliar National (tIMOn).

In perioada 19-23 martie, la World Trade Plaza, are loc a doua expozitie, din cadrul editiei de primavara, a Targului Imobiliar National (tIMOn). In cadrul acestei editii, se vor prezenta, in premiera, 7 proiecte rezidentiale noi si vor fi expuse 70 de proiecte rezidentiale. Dezvoltatorii vor prezenta aproximativ 22.000 de locuinte atat din Romania (Bucuresti, Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp) cat si din afara granitelor: Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia.
Mai mult de jumatate din numarul locuintelor prezentate la Targul Imobiliar National (17.000) sunt din Bucuresti, restul apartinand altor zone ale tarii: 1.000 in zona montana Prahova-Brasov, 500 pe litoral, 1.500 in provincie si 500 in strainatate.
Succesul expozitiei, in decurs, se datoreaza ofertelor prezentate, oferte ce pornesc de la 10.000 de euro (cea mai ieftina locuinta este un apartament de doua camere nefinisat in Hurghada Egipt) si ajung la peste un milion de euro (oferta de lux din cadrul tIMOn consta in vile de 700.000 euro si penthouse-uri ce depasesc un milion de euro). Aceasta expozitie este deschisa de miercuri pana sambata intre orele 10-19 iar duminica intre orele 10-16, accesul vizitatorilor fiind gratuit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.