Setari Cookie-uri

Brazi de designer: intre traditie si avangardism

In perioada 28 noiembrie - 5 decembrie, Hotelul Ramada Nord a fost gazda unei expozitii de braduti, special creati pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani, expozitie organizata in cadrul Festivalului Brazilor de Craciun, eveniment important al calendarului social de iarna.

"Toate sunt noi si vechi sunt toate" ar fi vorbele din spatele acestei creatii. Bradul este nou, creat si gandit special pentru acest eveniment, dar parfumul pe care il emana este unul de elita, de clasa, din timpuri de demult! Renasterea - marea trezire la adevaratele valori, la adevaratele lucruri care trebuie sa preocupe o societate, copiii fiind o prioritate.
Rita Muresan
Pentru cea de-a cincea editie la care participa, Rita a pregatit un bradut special la care a lucrat timp de doua saptamani si pe care l-a realizat, la propriu, din inima. Sursa de inspiratie, ca si in anii trecuti, o reprezinta fiicele ei, pentru care face totul din inima. Astfel, bradul este compus din trei inimi rosii din polistiren, imbracate in materiale brodate cu paiete, care simbolizeaza inima Ritei si a celor doua fiice ale sale, Gloria si Rebeca.



Stephan Pelger

Bradul creat de Stephan are forma unei piramide, inalta de 2,5 m. Realizat din plexiglass, bradutul are decoratiunile pe interior, evidentiate cu lumini colorate. Creatia lui Stephan reprezinta viziunea abstracta a designerului asupra bradului de Craciun, realizata cu gandul la copii, din dorinta de a fi alaturi de ei si de a le aduce un strop de bucurie.



Togo Design

Compania Togo Design este cunoscuta prin ideile sale originale, fiind formata exclusiv din artisti plastici. Anul acesta iese in evidenta cu un design funny, un concept nou, o imbinare intre modern si clasic, intre obiect decorativ si practic. O imbinare intre materiale clasice elegante, foita de aur patinata, pictura realista si materiale moderne de tipul foitei de argint, pete mari de culoare abstracte. Rezultatul este un obiect cu multiple utilizari si un design eclectic, elegant dar si deosebit.

Venera Arapu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.