Setari Cookie-uri

Salteaua TEMPUR Celebrity

La expozitia internationala de mobilier BIFE va fi oferita prin tragere la sorti o saltea Celebrity in valoare de 5.000 de Euro.

La expozitia internationala de mobilier BIFE va fi oferita prin tragere la sorti o saltea Celebrity in valoare de 5.000 de Euro. Salteaua Celebrity este cea mai eleganta saltea produsa de TEMPUR World Inc. la fabrica Dan Foam din Danemarca.

TEMPUR este un material de inalta tehnologie, creat de NASA pentru Programul Spatial al USA. Datorita calitatilor sale unice saltelele si pernele TEMPUR permit corpului sa se odihneasca in pozitia sa naturala reducand presiunea exercitata asupra acestuia.

Salteaua are grosimea de 31 cm; partea superioara din material TEMPUR in varianta foarte fina, are grosimea de 5 cm si este matlasata pe un alt un strat de 7 cm material TEMPUR. Partea superioara lasa impresia ca este separata de restul saltelei, insa face parte integranta din aceasta, pentru a facilita prinderea cearsafului.

Celebrity este acoperita cu TEMPUR -Tex, o inovatie TEMPUR, de culoare crem, ce pune in evidenta aspectul ingrijit, plin de eleganta si rafinament al saltelei. Husa TEMPUR Tex are o structura stratificata ce consta din poliester elastic, intesat cu o multitudine de filamente foarte subtiri. In cazul unei eventuale patrunderi de lichid in tesatura, acesta va fi preluat de filamentele elastice ce vor contribui la dispersarea umiditatii. Astfel, suprafata umeda se va extinde favorizand evaporarea rapida a lichidului. Datorita acestei proprietati, utilizatorul va beneficia de o suprafata mult mai curata si uscata decat pe o o tesatura obisnuita din bumbac.

Duminica, 9 septembrie 2007, ora 14.00, in Bucuresti, la Romexpo, standul TEMPUR (43-44),
Pavilion 16-17, va fi desemnat prin tragere la sorti fericitul castigator Saltelei TEMPUR Celebrity 180x200x.31
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.