Setari Cookie-uri

Bran, locul 2 in topul celor mai scumpe proprietati din lume

Adevarate bijuterii arhitecturale asezate de-a lungul Coastei de Aur a Australiei sau al Rivierei Franceze si scaldate de razele soarelui pe plaje selecte, cele mai scumpe proprietati din lume sunt palate englezesti, mosii europene sau rezervatii naturale din Zambia. Fosta vila a magnatului William Randolph Hearst, Castelul Bran, Domeniul Updown Court din Marea Britanie, mosia printului saudit Bandar bin Sultan bin Abdul Aziz si conacul lui Donald Trump au un singur lucru in comun: sunt cele mai scumpe proprietati din lume.

Valoare: 138 de milioane de dolari (96,6 milioane de euro) Mai extins decat insusi Palatul Buckingham, aceasta proprietate cu 103 camere are 58 de acri de gradini si paduri, ceea ce o face cea mai atractiva casa din Marea Britanie pentru cei cu buzunarele doldora de bani. Diverse sali de bal si intrari grandioase te conduc prin camerele acestei case, dotata cu o camera de refugiu, cu terenuri de sport interioare, cu alei de bowling, cu un cinematograf de 50 de locuri si spatiu de parcare pentru 8 limuzine, precum si cu o alee din marmura incalzita central.
4. Mosia Hala, Aspen, Colorada, SUA
Valoare: 135 de milioane de dolari (94,5 milioane de euro) Cea mai scumpa casa din stat, aceasta mosie este detinuta de Printul Bandar bin Sultan bin Abdul Aziz, fostul ambasador al Arabiei Saudite in SUA. Conacul are peste 17.000 de metri patrati, 15 dormitoare si 16 bai. Pe proprietatea conacului se mai afla cateva cladiri mai mici, grajduri si o piscina interioara.
5. Conacul Maison de l'Amitie, Palm Beach, Florida, SUA
Valoare: 125 de milioane de dolari (87,5 milioane de dolari) In 2004, Donald Trump a cumparat aceasta casa de la falimentarul Abe Gosman, pentru 41,25 de milioane de dolari. In varianta reabilitata si completata cu sali de bal, sere si o vedere larga catre ocean, Trump crede ca valoarea proprietatii sale va creste in mod constant. Pe proprietatea se mai afla si o piscina de peste 30 de metri patrati, inconjurata de gradini.

Sursa: YourMoney.ro

Citeste si alte topuri din sectiunile Deluxe si Travel pe YourMoney.ro
Noi iti recomandam:
Cele sapte minuni ale lumii moderne
Cele mai tari parcuri de distractii
Top 7: Cele mai luxoase statiuni de schi

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.