Sufrageria a capatat un rol important in caminul fiecaruia dintre noi, intrucat este camera in care ne petrecem o mare parte din timp. Acest lucru atrage dupa sine nevoia de a avea o incapere cat mai spatioasa si prezentabila, in acelasi timp, pentru a va putea bucura din plin de timpul petrecut in aceasta zona.

Un prim aspect de care trebuie sa tineti cont atunci cand amenajati sufrageria il reprezinta dimensiunile acesteia. Pentru a valorifica spatiul disponibil, este recomandabil sa optati pentru un mobilier cat mai minimal, dar in care sa va puteti depozita obiectele personale. Intr-o asemenea incapere, cel mai potrivit este mobilierul modular, care va permite o aranjare a corpurilor in functie de marimea camerei si de propriile preferinte. Puteti opta pentru un sistem modular suspendat, compus din corpuri orizontale si polite, caruia ii puteti alatura o comoda pentru televizor, un dulap si un corp vertical, care va echilibra compozitia. Pentru un aspect minimalist, o comoda TV joasa, o etajera si cateva polite sunt suficiente pentru a surprinde acest stil. In ceea ce priveste masuta de cafea, in ultima perioada, s-a observat o precadere pentru cele joase, asemanatoare masutelor japoneze. Pentru optimizarea spatiului, puteti alege una prevazuta cu spatiu de depozitare. Optati pentru un mobilier in culori pamantii si puneti-l in valoare cu ajutorul unor accesorii colorate.

Intrucat canapeaua constituie cea mai importanta piesa din sufragerie, se va tine cont ca aspectul sau sa fie in concordanta cu gradul de confort. Daca spatiul va permite, puteti opta pentru un coltar intr-o culoare contrastanta si, astfel, piesele de mobilier se vor scoate in evidenta reciproc. In caz contrar, canapeaua va fi aleasa in functie de stilul pe care doriti sa il abordati. O canapea cu motive florale sau una simpla, decorata cu perne cu diferite imprimeuri, va anima incaperea, iar in cazul in care doriti ca aceasta sa poata fi folosita si ca loc de dormit, optati pentru una extensibila. Designerii afirma faptul ca nu mai este necesar sa se respecte regula conform careia fotoliile trebuie sa faca parte din acelasi set cu canapeaua. Pentru un aspect chic si dinamic, achizitionati un fotoliu intr-o culoare diferita de cea a canapelei sau cu un imprimeu deosebit, dar aveti in vedere ca acesta sa fie realizat in acelasi stil decorativ.

Cu ajutorul programului de amenajare pCon planner, disponibil gratuit pe http://www.elvila.ro/planner/, ai posibilitatea sa alegi diverse obiecte de mobilier pentru sufragerie si sa creezi propria amenajare. Programul de amenajare este usor de folosit si intuitiv. Iti uram succes si, daca doresti, poti trimite amenajarea ta la adresa contact@elvila.ro.

Luminand corect incaperea si accesorizand-o cu obiecte decorative in culori contrastante, veti obtine o incapere placuta, in care va veti putea relaxa. Pentru o sufragerie in tendinte, Elvila va recomanda:

Foto 1:
Mobila sufragerie TARA de la Elvila
Foto 2:
Mobila sufragerie ZEN varianta living de la Elvila



  • Kudika

    Cum să alegi un pat tapițat perfect pentru interiorul dormitorului...

  • Kudika

    Fusion Arts Fair – Fall Into Art

  • Kudika

    Tendințe în amenajări exterioare pentru 2024. Descoperă culoarea...

  • Kudika

    Îți dorești un dormitor modern și funcțional? Descoperă oferta de...

  • Kudika

    Divino, expoziția de sculptură semnată Giorgio Butini, la Palatul...

  • Kudika

    Ce produse sa cumperi la reduceri