Setari Cookie-uri

Eco-Picnic: un model inedit de amenajare a zonelor de picnic

Iesirile la iarba verde sunt din ce in ce mai frecventate de romani. Fie ca ofera liniste, relaxare sau reprezinta un mod placut de petrecere a timpului liber alaturi de prieteni sau familie, picnicul a devenit un trend, in special in perioada verii.

Iesirile la iarba verde sunt din ce in ce mai frecventate de romani. Fie ca ofera liniste, relaxare sau reprezinta un mod placut de petrecere a timpului liber alaturi de prieteni sau familie, picnicul a devenit un trend, in special in perioada verii.

Cu totii vrem un loc Picnic Design Locul 1 cat mai prietenos, mai placut si mai bine realizat pentru desfasurarea acestei activitati, cu atat mai mult cu cat, acum, Legea Picnicului impune ca in fiecare oras sa existe o zona de picnic conforma. Un lucru este foarte important: in orice iesire in aer liber trebuie sa nu uitam sa protejam mediul si sa adoptam o atitudine responsabila, eco!

In acest sens, Eco-Rom Ambalaje vine in sprijinul autoritatilor locale cu un proiect de amenajare a zonei de picnic. Astfel, in perioada 7 mai - 4 iunie s-a desfasurat concursul Picnic Design 2012 prin care organizatia a provocat tinerii arhitecti sa isi puna in practica cele mai inedite idei pentru amenajarea zonelor de picnic cu un design contemporan, practic, cu un impact minim asupra spatiului natural si in conformitate cu Legea Picnicului.

Citește și:

In competitie s-au inscris 28 de proiecte realizate de tineri arhitecti de la universitati de specialitate din intreaga tara, iar trei dintre ele au reusit sa se diferentieze si sa ajunga pe podiumul Picnic Design.

„Pallet Picnic Park”, cel Picnic Design Locul 1 mai eco-creativ proiect de amenajare a unei zone de picnic si castigatorul premiului intai al competitiei Picnic Design, s-a remarcat prin designul simplu si original, avand la baza o structura modulara. Zona de picnic rezultata este un spatiu inedit, realizat in totalitate din module de paleti din lemn. Astfel, locurile de relaxare, mesele, suporturile pentru biciclete, gratarele, ecranul de proiectat filme, elementele de iluminat etc, toate se incadreaza perfect in cadrul natural, sunt prietenoase cu mediul, fiind totodata extrem de practice pentru desfasurarea activitatilor la picnic. Realizatorii acestui proiect, castigatorii concursului Picnic Design 2012 si al premiului de 2.000 de euro sunt Chis Ioan Stefan si Bogdanov Darko, din Timisoara, iar proiectul lor va prinde viata cu ajutorul Eco-Rom Ambalaje in primul trimestru al anului 2013.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.