Setari Cookie-uri

Igloo lanseaza igloostudent

igloomedia lanseaza o platforma online, unde studentii la arhitectura sau arte plastice isi pot face cunoscute creatiile.

Cum dorinta de afirmare este specifica tuturor studentilor, igloomedia vine in sprijinul acestora si lanseaza igloostudent, o platforma online unde orice student la arhitectura sau arte plastice isi poate face cunoscute creatiile. igloostudent este un loc lipsit de constrangerile din universitate, unde nu conteaza notele, ci doar talentul si viziunea, un loc in care studentii se pot exprima liberi.

Studentii de la facultatile de arhitectura sau arte plastice din tara sunt invitati sa participe, individual sau in echipa, cu unul sau mai multe proiecte. Sunt acceptate proiecte de arhitectura, urbanism, design interior, arhitectura peisagera sau design de obiect. Orice creatie pe care o vom considera reusita, indiferent daca a fost realizata pentru scoala sau in timpul liber, isi va gasi un loc in galeria virtuala pe care o punem la dispozitia studentilor.

Din dorinta de a contribui la cresterea competivitatii si a entuziasmului creativ in randul studentilor, igloostudent nu isi propune o simpla catalogare, ci isi doreste sa creeze un spatiu interactiv, in care oricine este liber sa comenteze, sa faca aprecieri sau sa puna intrebari. Asadar, in afara oportunitatilor de promovare pe care le ofera, igloostudent devine si un spatiu in care studentii pot comunica mult mai usor si pot intra in contact cu realizarile colegilor din celelalte centre universitare. Mai mult, pe langa galeria de proiecte, studentii vor putea descoperi aici o serie de informatii de interes direct, precum stiri despre concursuri, expozitii, workshop-uri, programe de master sau scoli de vara.

Prin igloostudent dorim sa sustinem noua generatie de arhitecti si designeri, sa le dam curaj si sa dovedim ca viitorul arhitecturii in Romania arata promitator.

Intra pe www.igloo.ro/student pentru a gasi toate detaliile legate de inscriere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.