Expozitia Internationala de Pereti si Pardoseli CAMEX reprezinta o premiera pentru piata expozitionala din Romania si se va desfasura in perioada 2 – 5 octombrie 2008, la Sala Polivalenta, Bucuresti.
Evenimentul se distinge printr-o structura moderna de desfasurare, bazata pe interactivitate si comunicare cat si printr-o agenda bogata de conferinte, cursuri de specialitate, demonstratii practice si dezbateri dedicate tuturor factorilor implicati: specialisti, producatori, constructori, investitori si autoritati.
Expozitia Internationala de Pereti si Pardoseli CAMEX reprezinta un forum complex de marketing si comunicare expozitionala oferit profesionistilor din domeniu, reunind un numar mare de actori nationali si internationali ce activeaza pe piata constructiilor si finisajelor de pereti si pardoseli.
Un argument in plus pentru a lua parte la acest eveniment, sunt evenimentele conexe care va vor permite accesul la informatii structurate si complete referitoare la noile solutii in vederea constructiei unui imobil.
Expozitia Internationala de Pereti si Pardoseli CAMEX se desfasoara simultan cu Expozitia Internationala de Usi si Ferestre CAMEX, constituind mediul informal potrivit pentru micii si marii jucatori ai industriei constructiilor.

5 pasi de care sa tii cont atunci cand vopsesti peretii
4 obiceiuri in amenajari interioare, de care trebuie sa scapi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: