CAMEX Bucuresti: 2-5 Octombrie

CAMEX Bucuresti: 2-5 Octombrie

Expozitiile se vor desfasura in perioada 2 5 octombrie 2008, la Sala Polivalenta, Bucuresti.

Expozitia Internationala de Pereti si Pardoseli CAMEX reprezinta o premiera pentru piata expozitionala din Romania si se va desfasura in perioada 2 – 5 octombrie 2008, la Sala Polivalenta, Bucuresti.
Evenimentul se distinge printr-o structura moderna de desfasurare, bazata pe interactivitate si comunicare cat si printr-o agenda bogata de conferinte, cursuri de specialitate, demonstratii practice si dezbateri dedicate tuturor factorilor implicati: specialisti, producatori, constructori, investitori si autoritati.
Expozitia Internationala de Pereti si Pardoseli CAMEX reprezinta un forum complex de marketing si comunicare expozitionala oferit profesionistilor din domeniu, reunind un numar mare de actori nationali si internationali ce activeaza pe piata constructiilor si finisajelor de pereti si pardoseli.
Un argument in plus pentru a lua parte la acest eveniment, sunt evenimentele conexe care va vor permite accesul la informatii structurate si complete referitoare la noile solutii in vederea constructiei unui imobil.
Expozitia Internationala de Pereti si Pardoseli CAMEX se desfasoara simultan cu Expozitia Internationala de Usi si Ferestre CAMEX, constituind mediul informal potrivit pentru micii si marii jucatori ai industriei constructiilor.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri