Setari Cookie-uri

Philips se implica activ in protectia mediului

Philips a prezentat, in cadrul targului de electronice si electrocasnice IFA 2008, noua gama de Produse Ecologice din categoria Philips Consumer Lifestyle

Philips a prezentat, in cadrul targului de electronice si electrocasnice IFA 2008, noua gama de Produse Ecologice din categoria Philips Consumer Lifestyle, concepute sub deviza dezvoltarii durabile, pentru a oferi consumatorilor un stil de viata cat mai prietenos cu mediul inconjurator.
Philips si-a asumat angajamentul de a reduce impactul produselor sale asupra mediului, oferind consumatorilor ocazia de a lua decizii simple si responsabile in ceea ce priveste produsele pe care le cumpara si impactul acestora asupra mediului inainte, in timpul si la finalul duratei lor de viata.
Acest angajament se regaseste in intreg portofoliul de produse Consumer Lifestyle. In fiecare an, in acest sector sunt introduse cel putin 25 de noi Produse Ecologice. Fiecare dintre acestea este evaluat independent, urmarindu-se sa aiba performante mai bune decat ale competitiei in ceea ce priveste mediul inconjurator, luand in considerare sase aspecte de interes: greutate redusa a produsului si ambalajului, ambalaj reciclabil, materiale componente cu un continut redus de materiale nocive, fiabil si eficient energetic.
Progrese importante in EcoDesign
Seria de Produse Ecologice prezentata in cadrul IFA 2008 cuprinde mai multe modele din gama de televizoare Philips FlatTV. Printre progresele inregistrate de Philips in domeniul televizoarelor ecologice se numara reducerea cu pana la 33% a consumului de energie, cu ajutorul anumitor caracteristici inovatoare de economisire care genereaza un consum de stand-by de numai 0,15 wati. Unul dintre exponentii acestei generatii de televizoare ecologice este modelul Philips 42PFL5603D ‘EcoTV’, desemnat de catre CNET drept "cel mai bun exponat” din cadrul Targului de produse electrocasnice organizat la Las Vegas, in 2008.
Alaturi de scaderea consumului de energie, Philips a abordat problema sigurantei mediului inconjurator in productia de televizoare utilizand, in cadrul partilor componente de plastic, elemente cu un impact scazut asupra mediului. Astfel, Philips ofera siguranta consumatorului oferind produse ce respecta mediul inconjurator.
Experienta Philips in ceea ce priveste reducerea consumului de energie al produselor audio-video se extinde si la categoria home theater, in care intra sistemul unic Philips HTS6100 DVD home theater, cu tehnologia Ambisound. Sistemul, prezentat de asemenea la IFA 2008, reduce dimensiunea sistemelor traditionale de sunet surround 5.1, incorporand toate caracteristicile principale ale acestuia intr-o singura unitate eleganta. In plus, acesta prezinta avantajul unui consum cu 60% mai mic decat al oricarui produs similar existent pe piata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.