Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Candelabre uriase de cristal si mozaicuri. Adevarate opere de arta care alatura traditia si tehnologia, pentru a crea un mix estetic si inovator.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Specialistii spun ca totul este posibil asa ca artistii au luat cuvantul. Lucrate in sticla italiana de cea mai buna calitate si cristal de Bohemia, candelabrele devin adevarate valori, care ii ofera posesorului lor un univers aparte.

Orice candelabru poate fi personalizat, astfel ca, desi platesti mai mult, placerea oferita impinge limitele. Stilul rece, sobru uneori, al luxului se transforma fara doar si poate intr-un mediu relaxant, aproape uman. Sa lenevesti pe scarile casei si sa privesti in sus. Sa ai parte de un joc de lumini care iau forma primei tale viori...Poate o carte, iar pentru temerari, un imens glob pamantesc, cu toate continentele bine conturate. Poate un pistol sau un craniu, pentru cei mai indrazneti.


Rock and Royal
a fost lansat in anul 2005, la Millionaire Fair in Cannes. Chiar daca au sediul in Rotterdam, angajatii calatoresc in jurul lumii pentru a lua comenzi si pentru a intampina nevoile extravagante ale clientilor. Si pentru a demonstra standardele inalte si cine sunt adeptii stilului, trebuie stiut ca ele se afla in case si hoteluri hip din intreaga lume. Printr-o fuziune a elegantei cu lucrurile fara valoare, candelabrele Rock and Royal pot lua orice forma, de la sticle de sampanie pana la cranii si oase.Candelabre extravagante, sic, cu personalitate

Arta mozaicului si cea a candelabrelor are o vechime de secole. Arno Coenen si Hans van Bentem au lansat insa noile tendinte: candelabrele cu forme deosebite, excentrice. Preturile nu sunt de neglijat ele fiind direct adaptate stilului grandios. Cu un pret de pornire de 12.000 euro, candelabrul ii este adus proprietarului in doua luni de zile, timp in care se executa design-ul si manufactura.

Candelabrele au insa o istorie veche si foarte bogata. Candelabrul, care inseamna de fapt "suport pentru lumanare", era facut din doua grinzi de lemn batute in cuie, in forma de cruce, fiecare dintre capete luand forma unui suport pentru lumanari. Candelabrele erau solutia optima pentru iluminat, mai luminoase decat orice alta sursa, insa destul de exclusiviste, pentru ca nu oricine se putea bucura de ele, din cauza pretului foarte piperat. De-a lungul secolelor, forma si materialul din care erau confectionate s-au schimbat. Cea mai dramatica schimbare s-a intamplat odata cu descoperirea sticlei de cristal, in secolul XVII-lea.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: