Setari Cookie-uri

Nakheel Tower: Zgarie-nori de 1 km inaltime!

In Dubai mai este inca loc de recorduri. Dupa turnul Burj care va ajunge la 800 metri, un nou zgarie-nori va fi construit si, atentie, el va avea peste 1 kilometru in inaltime!

In Dubai mai este inca loc de recorduri. Dupa turnul Burj care va ajunge la 800 metri, un nou zgarie-nori va fi construit si, atentie, el va avea peste 1 kilometru in inaltime!
Arhitectii de la Woods Bagot au proiectat aceasta cladire pentru compania Nakheel, cu sediul in Dubai. Sultanul Ahmed bin Sulayem, Chairman of Dubai World, si-a dat acordul si constructia va incepe cat de curand.
Pe langa turnul magnific va exista si un complex asezat ca un golf, de unde si denumirea completa de Nakheel Harbour & Tower. Tot proiectul ocupa 270 de hectare si, dupa ce va fi finalizat, va deveni casa pentru 55.000 de oameni, loc de munca pentru alte 45.000 si atractie pentru milioane de turisti.
Ca sa va faceti o vaga idee, proiectul Nakheel are un hotel de 250.000 m2 si spatiu de inchiriere de 100.000 m2. Ca sa ajunga la o asemenea inaltime fara precedent, patru turnuri individuale se vor uni spre varf, in jurul lor existant restul structurii.
Nakheel Harbour & Tower urmeaza a fi construit la intersectia dintre Sheikh Zayed Road si Arabian Canal. Va avea in jur Jumeirah Park, Jumeirah Islands, Discovery Gardens si mall-ul Ibn Battuta. Ce poate fi mai frumos?
Sursa: Plugin.ro.
Citeste si alte articole pe Plugin.ro. Noi iti recomandam:
Super concepte Igarashi Design
Cum arata California Academy of Sciences
LG Renoir: Inspirat din arta

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.