Setari Cookie-uri

Forumul Condo: Recomandari de plante pentru birou

Ti-ai propus sa insufletesti spatiul de lucru si nu stii cum sa procedezi? Plantele de interior sunt ideale pentru un birou datorita efectelor benefice si aspectului placut. In cautarea noastra pe Forum am descoperit o serie de exemple de plante potrivite pentru spatiul de lucru.

MarinAlina82: "Cu certitudine ca ambianta are implicatii directe in rezultatele muncii noastre la birou. Biroul, pentru multi dintre noi este ca "o a doua casa". De aceea, o floare frumoasa, asezata pe birou, poate aduce numai beneficii. Begonia, mimoza, ficusul pitic... deci plante de tip arbust.

Sugerez, insa, evitarea plantelor parfumate, ca iasomia, pentru ca parfumul sau puternic isi face simtit efectul... Asa ca nu trebuie sa ezitam sa aducem plante la birou.
In urma unui studiu facut la Washington State University, persoanele care muncesc intr-un mediu unde exista plante sunt cu 12% mai productive si mai putin stresate decat cele care lucreaza intr-un mediu fara plante."

Acestea au fost doar cateva dintre comentariile membrilor comunitatii, iar daca esti curios si de alte recomandari sau ai vreo sugestie, te asteptam sa participi la aceasta discutie in cadrul Forumului Condo.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.