Setari Cookie-uri

Forumul Condo: Culori pentru bucatarie

Bucataria a devenit cu timpul un adevarat spatiu de zi iar din aceasta cauza amenajarea ei este destul de dificila. Pentru a ne putea bucura de un ambient reusit trebuie sa acordam mare atentie culorilor, deoarece acestea au efecte importante asupra starii de spirit.

Bucataria a devenit cu timpul un adevarat spatiu de zi iar din aceasta cauza amenajarea ei este destul de dificila. Pentru a ne putea bucura de un ambient reusit trebuie sa acordam mare atentie culorilor, deoarece acestea au efecte importante asupra starii de spirit. In cadrul forumului am descoperit un subiect deosebit de interesant legat de cele mai potrivite culori dintr-o bucatarie. Iata cateva dintre cele mai interesante idei oferie de membri comunitatii:
IULIA_ANDR
“Doresc sa-mi zugravesc bucataria si nu stiu ce culoare sa aleg pentru pereti. Mobilierul pe care il am prezinta o combinatie de alb si negru. Puteti sa-mi oferiti unele sugestii? Am inteles ca exista chiar unele culori ce stimuleaza pofta de mancare.”
kalis27
“Am vazut bej-crem cu negru, da o nota de eleganta, era made in Germania,era superba, e ceva ce nu vezi la oricine. Am mai vazut la tv pe la vedete combinatia asta. Poti pune pe pereti crem.”
dian_vladian
“Nu cred ca trebuie sa fim chiar atat de fixisti in amenajari,sa facem combinatii ideale de culori, trebuie sa ne lasam imaginatia sa-si faca treaba. Un sfat pe cere imi permit sa-l dau pentru cei care vor sa-si zugraveasca peretii, incercati sa iesiti din monotonia bejului, albului, incercati culori vii, incercati sa va faceti casa sa zambeasca, cand intrati intr-o camera sa va faca sa nu mai plecati de acolo. O spun din experienta, am trecut prin febra bejului si albului, totul era ca la carte, totul se asorta, intr-un cuvant totul monoton. Apoi mi-am lasat imaginatia sa-si faca de cap. [...] Acum ne ocupam de peretii bucatariei, care este de fapt o bucatarie-living, unde avem un acvariu si vrem sa facem un joc de culori, albastru marin, albastru deschis, galben si sa lipim cateva stelute de mare, scoici. Aici cred ca voi apela la talentul baietelului meu pentru a colora cateva scoici. Asa ca scapati de monotonie si fiti creativi. Daca nu aveti idei sunt o multime de reviste pe piata cu amenajari interioare unde gasiti o multime de idei. Nu trebuie se le aplicati pe cele care costa mult, le puteti adapta la bugetul si spatiul pe care il aveti.Va doresc mult succes si sa aveti inspiratie.”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.