Setari Cookie-uri

Forumul Condo: Gresie sau parchet in living?

Tipul de pardoseala joaca un rol deosebit de important in amenajarile interioare. Alegerea acestuia trebuie facuta in functie de o serie de criterii printre care cele mai importante sunt stilul decorului dorit si starea de spirit pe care vrei sa o transmita incaperea.

ghitza: "Eu zic ca poti sa-ti pui ceea ce-ti place, adica gresie. In situatia in care casa este bine izolata, iarna nu va fi rece, iar vara nu va fi cald. O fi la noi jumatate de an mai racoros, dar cealalta jumatate este calduros. Iarna nu-i ca vara, dupa cum zicea cineva. Referitor la senzatia de rece, as zice ca depinde mult de stilul si culorile covoarelor, mobilierului si a celorlate decoratiuni interioare."
monicaQQ2001: "Gresia este mult prea rece, eu am pus parchet care imita gresia si in bucatarie. Nimeni nu si-a dat seama ca este parchet. Se intretine foarte usor, este rezistent la umezeala si cel mai important este ca nu tine rece. Acum depinde foarte mult de gusturi si de buget. Succes!"
snicol24: "Si eu tot pentru parchet as opta.E mult mai elegant. Plus ca iarna chiar ingheti cu gresia rece, chiar daca dai caldura mai tare si platesti mai mult la gaz."
ancutas: "Buna! Sa ne lamurim: parchetul din lemn este natural si viu prin definitie. Avand lemn natural la picioare protejam mediul si ridicam valoarea proprietatii - lemnul poate fi refinisat pe cand gresia ... e treaba de gust. Gresia este rece si fabricata. Gresia se intretine foarte usor pentru ca se poate spala cu apa, pe cand parchetului ii dauneaza apa din abundenta. Gresia se aude intr-un fel, iar parchetul in alt fel, mult mai natural. Ce sa alegi? Depinde de gust, de cat esti dispus sa investesti si de ce posibilitati de intretinere ai. Cu caldura ti-as recomanda lemnul masiv sau stratificat pentru o pardoseala in living. Atentie: apeleaza la o firma care iti ofera garantie. E foarte important. Bafta maxima! Ancuta."
In situatia in care esti curios sa afli si alte pareri sau ai ceva de adaugat te invitam sa participi la aceasta discutie deschisa pe forumul Condo.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.