Setari Cookie-uri

Salonul de Mobila de la Milano: cele mai noi tendinte din designul interior

Salonul de Mobila de la Milano a ajuns la cea de-a 52-a editie si a adunat peste 2.500 de expozanti. Aflati ce ne propun marile case de design anul acesta.

Lumea in care vom trai

Cea de-a 52-a editie a Salonului s-a desfasurat in perioada 9-14 aprilie, intreaga manifestare ridicandu-se din nou la renumele creat, adunand la un loc 2.500 de companii expozante - case de design si producatori - din intreaga lume si un total de 324.093 de vizitatori. De 5 ani, echipa Morphoza - atelier de interioare viziteaza acest eveniment grandios aducand noutatile, la prima mana, si pentru piata din Romania.Va invitam sa urmariti in continuare cateva directii propuse de marele case de design pentru acest an.
“Lumea in care vom trai”
- Tema acestei editii a abordat intr-o maniera optimista interiorele de maine, viitoarele decoruri, lumea in care vom trai. Propunerile marilor case de design debordeaza de creativitate, mizand pe idei ingenioase si personalizari pana in cele mai mici detalii. Combinatii surprinzatoare de materiale, accente indraznete de culoare, o regandire a pieselor de mobilier orientata spre multifunctionalitate, abordari noi ale materialelor, piese cu laturi subtiri si jocuri de volume. Atributele interioarelor de maine vizeaza latura calda, ospitaliera, optimista si plina de viata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.