Condo te invita la Targul de accesorii si decoratiuni handmade

Se redeschid portile FABRICII de HANDMADE Breslo - cel mai important eveniment al comunitatii artizanilor handmade din Romania!

Se redeschid portile FABRICII de HANDMADE Breslo - cel mai important eveniment al comunitatii artizanilor handmade din Romania!
Duminica 7 iunie, incepand cu ora 12, in clubul fabrica din Bucuresti (Str. 11 Iunie nr. 50) se redeschid portile FABRICII de HANDMADE Breslo, pentru editia cu numarul 2. 80 de artisti locali vor expune peste 2.000 de produse handmade unicat, in cadrul celui mai important eveniment al comunitatii artizanilor handmade din Romania.
Vizitatorii pot admira si cumpara produse unicat lucrate manual, dar cel mai important aspect, care defineste acest eveniment, este ca pot lua parte la procesul efectiv de creatie.
"Coltul artistului" este un loc special amenajat, unde 8 artisti vor prezenta in fiecare ora diferite tehnici personale de manufacturare a produselor. Cei mai curosi si indrazneti vizitatori vor putea participa si, sub atenta indrumare a artistului, vor fabrica singuri diverse produse.
Ingeniozitatea lor va fi pusa la incercare in "Centrul ECO", o zona special amenajata unde vor fi depozitate materiale reciclabile, care vor fi folosite la fabricarea celor mai diverse produse. Centrul va fi coordonat de un specialist Breslo, iar eco-vizitatorii vor putea admira si fabrica eco-handmade.
Cei mai creativi, dornici de exprimare prin culoare, isi pot masura simtul artistic prin participarea la "Maratonul de pictura". Acesta va avea loc toata ziua, pe cele 3 mega panouri de pictura instalate in exterior.
In "Fashion zone", poti admira o intreaga varietate de articole vestimentare handmade unicate, create special de artistii prezenti la eveniment. Vizitatoarele vor primi un tratament special in centrul de infrumusetare amenajat pentru ele.
Toata ziua va fi multa muzica, vor fi proiectii video cu tutoriale Breslo, prajituri si multe concursuri.
Va exista o taxa la intrare, modica, de 10 LEI, dar bineinteles include o bautura de la bar iar vizitatorii norocosi vor primi cate un cadou la intrare.
Mai multe informatii exista pe www.fabricadehandmade.breslo.ro
FABRICA de HANDMADE Breslo - editia 2
Succesul de care s-a bucurat prima editie a evenimentului si numarul mare de vizitatori care au trecut portile FABRICII de HANDMADE Breslo au condus la organizarea unei noi editii, cea cu numarul 2.

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri