Setari Cookie-uri

Pas cu pas: Cum se creeaza un iluminat elegant din oua de strut

Utilizarea oualor de strut, decorate cu modele decupate, vopsite, atarnate şi iluminate pot avea un mare efect pentru iluminarea neconventionala a petrecerilor dumneavoastra. Urmati ghidul nostru pas cu pas si iluminati un colt delimitat pentru a deveni o adevarata tema de discutie. Aveti nevoie doar de unealta Dremel 3000 si puteti incepe!

Pasul 6

Realizati un jug opritor simplu, fie dintr-un diblu de lemn sau din metal pentru a-l agata la partea superioara a oului de strut si pentru a-l suspenda de tavan. Daca utilizati metal: folosind unealta Dremel 3000 cu discul de taiere a metalului SpeedClic SC456, taiati o fasie cu lungimea de 50 de mm dintr-o platbanda de aluminiu de 2 mm x 19,5 mm care poate fi cumparata de la magazinele de bricolaj sau online. Taiati doua canale cu latimea de 3,5 mm si adancimea de 4 mm in centrul jugului, de fiecare parte. Rotunjiti capetele jugului dumneavoastra pentru a se adapta la curbura interioara a oului de strut, utilizand unealta Dremel 3000 si piatra de polizor din oxid de aluminiu 952 de 9,5 mm. Atasati o bratara de cablu, strangeti-o bine si taiati excesul. Legati partea superioara a bratarii de cablu de un nailon de pescuit, lant sau panglica pentru a suspenda oul.
Sfat: Daca utilizati lant pentru a suspenda ouale, treceti bratara de cablu prin ultima veriga a lantului inainte de atasarea bratarii de cablu la jugul de sustinere. Atasati de asemenea o bucata de nailon de pescuit la partea inferioara a bratarii de cablu, sub jug.
Alternativ, daca utilizati un diblu: Taiati-l pur si simplu la lungimea de 5 mm si rotunjiti-i marginile utilizand unealta Dremel 3000 si banda de slefuit 407 (13 mm, cu granulatia 60). Apoi, fie treceti bratara de cablu prin ultima veriga a lantului sau legati panglica de bratara de cablu si infasurati bratara de cablu pe bucata de diblu. Inainte de a o strange bine, treceti de asemenea bucata libera de nailon de pescuit prin bratara de cablu astfel incat sa puteti atasa balonul de jug in interiorul oului de strut in scopul de a atarna oul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.