Setari Cookie-uri

Pas cu pas: Cum se creeaza un iluminat elegant din oua de strut

Utilizarea oualor de strut, decorate cu modele decupate, vopsite, atarnate şi iluminate pot avea un mare efect pentru iluminarea neconventionala a petrecerilor dumneavoastra. Urmati ghidul nostru pas cu pas si iluminati un colt delimitat pentru a deveni o adevarata tema de discutie. Aveti nevoie doar de unealta Dremel 3000 si puteti incepe!

Pasul 7

Cumparati un set de baloane iluminate cu led de la un magazin de obiecte pentru festivitati sau online. Utilizand acest tip de sursa de lumina inseamna ca puteti sa suspendati oul luminos aproape oriunde, deoarece lumina din interior are propriile ei baterii, iar ledul se afla in interiorul balonului, astfel ca nu mai sunt necesare cablurile externe sau surse de alimentare. Introduceti pur si simplu balonul cu led in ou, umflati balonul si legati-l. Apoi atarnati-l de tavan utilizand un carlig cu filet pentru a-l fixa de tavan.
Sfat: Atunci cand bateria / ledul se stinge, dupa 15 ore de functionare, deci mult dupa terminarea petrecerii dumneavoastra, scoateti balonul cu led si introduceti unul nou pentru a continua sa va bucurati de iluminatul neconventional: e simplu!
Dremel este unul din brand-urile companiei Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionati de proiecte de DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor si alte hobby-uri creative. Prima unealta multifunctionala rotativa Dremel a fost inventata cu 80 de ani in urma si, de atunci, Dremel a devenit pe plan international un brand renumit, asigurtnd produse pentru o mare varietate de utilizatori.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.