Setari Cookie-uri

Pas cu pas: Cum se creeaza un iluminat elegant din oua de strut

Utilizarea oualor de strut, decorate cu modele decupate, vopsite, atarnate şi iluminate pot avea un mare efect pentru iluminarea neconventionala a petrecerilor dumneavoastra. Urmati ghidul nostru pas cu pas si iluminati un colt delimitat pentru a deveni o adevarata tema de discutie. Aveti nevoie doar de unealta Dremel 3000 si puteti incepe!

Pasul 5

Inlocuiti discul cu varf diamantat Dremel 7122 cu discul cu varf diamantat Dremel 7105 pentru gravare. Lucrand de jur imprejurul oului ca mai inainte, apasati usor varful in depresiunea care inconjoara fiecare gaura data pentru a netezi marginile gaurilor. Dupa ce ati terminat modelul, indepartati resturile din interiorul oului scuturand oul pentru ca acestea sa se evacueze prin gaura de golire prin suflare. Introduceti pensula prin orificiul de golire si periati praful si fragmentele ramase. Daca doriti ca oul sa ramana la culoarea naturala, utilizati o guma moale de sters pentru a indeparta toate urmele de creion. Daca nu, vopsiti oul prin pulverizare, lasandu-l apoi sa se usuce.
Sfat: Ouale de strut sunt surprinzator de rezistente si pot fi gaurite destul de usor, dar in orice caz este necesar sa evitati plasarea gaurilor prea aproape una de alta pentru a reduce riscul de a sparge oul atunci cand este gaurit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.