Setari Cookie-uri

Saltelele relaxa, marca inregistrata Elvila SA

Un vechi proverb afirma ca “Fiecare doarme dupa cum isi asterne”. Ceea ce nu spune proverbul, dar a descoperit Elvila, mai precis specialistii de la fabrica sa de produse tapitate Relaxa - Mizil, este ca un somn bun si cu adevarat odihnitor depinde in mod esential si de ceea ce se afla sub cearceaf.

Procedand astfel, veti avea certitudinea ca salteaua achizitionata este intradevar un produs Relaxa, in care sunt incluse exclusiv materiale superioare calitativ. In plus, saltelele Relaxa Original sunt matlasate atat pe fete, cat si pe canturi, iar structura lor adaptata ciclului vara-iarna pastreaza caldura in perioada anotimpului rece si permite disiparea acesteia in cea caniculara.

Totodata, este bine de retinut ca saltelele Relaxa Original se comercializeaza numai prin reteaua nationala de magazine a Companiei Elvila, prin magazinele colaboratorilor acesteia (Metro, Selgros si Carrefour), dar si prin cele ale distribuitorilor autorizati.

Iata doar o parte din motivele pentru care, in cazul in care veti opta pentru saltelele Relaxa Original, veti avea garantia ca ati facut o achizitie buna si, in consecinta, veti putea dormi linistiti.

In functie de necesitatile dvs., Elvila va ofera posibilitatea de a comanda online, pe www.elvila.ro, saltele relaxa. Pentru a-ti usura alegerea, pe site exista posibilitatea de filtrare a saltelelor relaxa cu arcuri si a saltelelor relaxa cu latex, dupa 3 criterii: material, inaltime, lungime x latime.

In plus, in aceasta perioada puteti profita de reduceri, preturi la saltele relaxa original incepand cu 207 lei.

Citeste in continuare 5 sfaturi de la Elvila pentru alegerea saltelei ideale



Kudika
26 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.