Setari Cookie-uri

Saltelele relaxa, marca inregistrata Elvila SA

Un vechi proverb afirma ca “Fiecare doarme dupa cum isi asterne”. Ceea ce nu spune proverbul, dar a descoperit Elvila, mai precis specialistii de la fabrica sa de produse tapitate Relaxa - Mizil, este ca un somn bun si cu adevarat odihnitor depinde in mod esential si de ceea ce se afla sub cearceaf.

Elvila te ajuta sa alegi salteaua relaxa, marca inregistrata Elvila SA

Marca inregistrata a companiei Elvila SA, Relaxa se identifica astazi cu producatorul de saltele nr.1 in Romania si este certificata ISO 9001/2000.

Un vechi proverb afirma ca “Fiecare doarme dupa cum isi asterne”. Ceea ce nu spune proverbul, dar a descoperit Elvila, mai precis specialistii de la fabrica sa de produse tapitate Relaxa - Mizil, este ca un somn bun si cu adevarat odihnitor depinde in mod esential si de ceea ce se afla sub cearceaf. Asa a aparut si s-a impus ca element de referinta in categoria sa de produse salteaua Relaxa Original.

Nu intamplator, renumele de care saltelele Relaxa se bucura printre cumparatori i-a determinat pe unii comercianti de produse similare sa promoveze o comunicare falsa in randul potentialilor clienti, pe care incearca sa-i atraga prin utilizarea unor expresii de genul “Saltele de tip Relaxa”. De aceea, pentru evitarea unor situatii neplacute si pagubitoare, este necesara verificarea existentei pe una din partile laterale ale produsului a etichetei cu inscriptia “Relaxa Original”.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.