Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru a redecora casa rapid si ieftin

Te-ai saturat de aceeasi imagine din casa ta? Vrei sa faci cateva modificari dar bugetul nu iti permite? In acest articol iti oferim cateva solutii rapide, necostisitoare si eficiente pentru improspatarea oricarui decor interior.

Plaseaza intr-un colt, pe pardoseala, un grup de vase decorative, de ceramica sau sticla, in care poti include un interesant aranjament de plante uscate. Acestea pot fi gasite in magazinele de mobilier si decoratiuni interioare sau in florarii dar la fel de bine le poti realiza singur.
Corpurile de iluminat nu trebuie trecute cu vederea. Achizitioneaza o lampa de podea sau o veioza cu un design deosebit.
Schimba draperiile sau perdelele deoarece acestea au un rol foarte important in orice amenajare interioara, iar unele noi vor produce schimbari semnificative in decorul de ansamblu.
Acestea sunt doar cateva metode prin care poti reinnoi decorul unei incaperi fara sa depui eforturi semnificative si fara sa investesti sume importante de bani. Joaca-te cu elementele de care dispui deja si lasa-ti imaginatia libera. Nu uita, ca procesul de reamenajare poate fi unul cat se poate de distractiv.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.