Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru a redecora casa rapid si ieftin

Te-ai saturat de aceeasi imagine din casa ta? Vrei sa faci cateva modificari dar bugetul nu iti permite? In acest articol iti oferim cateva solutii rapide, necostisitoare si eficiente pentru improspatarea oricarui decor interior.

Te-ai saturat de aceeasi imagine din casa ta? Vrei sa faci cateva modificari dar bugetul nu iti permite? In acest articol iti oferim cateva solutii rapide, necostisitoare si eficiente pentru improspatarea oricarui decor interior.
Peretii
Cea mai potrivita metoda pentru innoirea aspectului peretilor este zugravirea acestora. Insa, exista situatii in care acestia sunt curati si nu necesita neaparat zugravire, dar imaginea lor a devenit plictisitoare. Pentru astfel de situatii exista nenumarate solutii.
Una dintre acestea ar fi zugravirea unui singur perete intr-o culoare diferita, nu foarte stridenta, in asa fel incat sa se incadreze in decorul general. Vei observa ca aceasta metoda va modifica cu totul imaginea de ansamblu, oferind interes vizual incaperii, pastrand in acelasi timp o imagine clasica.
O alta metoda ar fi tapetul, care in ultimii ani a revenit in atentia designerilor, iar pe piata de profil se gasesc nenumarate modele extrem de interesante. Nu uita ca nu este nevoie sa tapetezi toti peretii, unul singur fiind suficient pentru a crea un decor cu totul special.
Tot pentru insufletirea peretilor poti avea in vedere asa numitele stickere de perete care sunt disponibile intr-o serie de variante. De la modele geometrice, florale, pana la unele de dimensiuni mari, ce prezinta imagini figurative, acestea reprezinta solutii foarte potrivite pentru locuintele moderne. Desigur, atunci cand alegi un asemenea accesoriu trebuie sa te asiguri ca se va potrivi cu restul decorului. Culoarea acestora este indicat sa se regaseasca intr-un alt element al incaperii, de exemplu in cadrul unei piese de mobilier sau a draperiilor cu scopul de a obtine o imagine coerenta.
Accesorii pentru pereti
In situatia in care peretii vor fi doar zugraviti este necesar ca acestia sa fie insufletiti prin intermediul unor accesorii. De la picturi, pana la fotografii inramate sau oglinzi, poti realiza combinatii foarte ingenioase. Pe unul dintre pereti poti sa expui intr-o compozitie interesanta o serie de fotografii cu rame de dimensiuni diferite sau chiar si o oglinda cu o rama decorativa poate fi un accesoriu de mare efect.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.