Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru a redecora casa rapid si ieftin

Te-ai saturat de aceeasi imagine din casa ta? Vrei sa faci cateva modificari dar bugetul nu iti permite? In acest articol iti oferim cateva solutii rapide, necostisitoare si eficiente pentru improspatarea oricarui decor interior.

Mobilierul
Te-ai saturat de vechile piese de mobilier dar nu iti permiti sa achizitionezi unele noi? Vei vedea ca exista o serie de metode alternative pentru schimbarea imaginii oferite de acestea.
Cea mai ieftina metoda, este sa rearanjezi mobilierul. Vei observa ca o anume piesa, amplasata intr-un alt loc fata de cel cu care te-ai obisnuit deja, va arata complet diferit. Nu trebuie decat sa te joci cu diferitele piese de mobilier de care dispui.
Rearanjarea mobilierului nu ti se pare suficienta? Daca ai piese de mobilier tapitate, poti avea in vedere retapitarea acestora. In situatia in care canapeaua si fotoliile sunt in stare buna insa vechea tapiterie ti se pare demodata, atunci aceasta este solutia potrivita pentru tine. Vei vedea ca se gasesc o serie de materiale printre care sigur vei gasi ceea ce cauti, iar canapeaua si fotoliile tale vor arata ca noi.
In privinta celorlalte piese de mobilier acestea pot fi revitalizate foarte usor chiar de tine. De exemplu, o comoda sau o masuta veche pot fi revopsite intr-o noua culoare. O alta varianta ar fi modernele autocolante cu motive vegetale sau geometrice care se gasesc pe piata de profil, acestea fiind asemanatoare stickerelor de perete.
Accesorii si decoratiuni interioare
Deoarece orice decor este desavarsit prin intermediul accesoriilor si decoratiunilor, schimbarea acestora este esentiala si o metoda foarte simpla pentru improspatarea ambientului interior.
In situatia in care pardoseala este acoperita cu parchet sau gresie, poti avea in vedere achizitionarea unui nou covoras pe care sa-l amplasezi sub masuta de cafea.
Dispune cat mai multe perne decorative pe canapea si fotolii. In cazul in care peretii si piesele de mobilier prezinta tonuri neutre, alege perne colorate pentru a inviora imaginea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.