Setari Cookie-uri

Accente de rosu in cadrul amenajarilor interioare

Rosul este una dintre cele mai calde culori si simbolizeaza vitalitatea, energia, eficacitatea si increderea in sine. In articolul de fata ne propunem sa iti oferim cateva sfaturi legate de felul in care poti folosi rosul in cadrul amenajarilor interioare.

Alege textile rosii
Nu este nevoie decat de o cantitate redusa de culori puternice pentru a oferi energie unui ambient neutru. Tapiteria rosie pentru canapea si fotolii poate fi o alegere foarte potrivita, insa doar in cazul incaperilor de dimensiuni mari, inalte si cu ferestre largi. In situatia in care incaperea ta este de dimensiuni reduse poti avea in vedere tapiterie de o culoare deschisa si neutra, cu mici imprimeuri, eventual florale, de culoare rosie.
Covorul rosu
Daca vei folosi rosul doar in anumite zone ale unei incaperi, si nu in intregul spatiu, vei reusi sa delimitezi anumite zone si sa eviti un efect apasator. Un covoras, este un element foarte potrivit pentru a aduce putina culoare interiorului, indiferent de imaginea de ansamblu.
Atunci cand incluzi accente de rosu in decorul unei incaperi acestea vor atrage atentia asupra unor elemente pe care probabil ca in alta situatie le-ai fi trecut cu vederea.
Nu uita ca rosul este o culoare puternica si pentru a evita o imagine aglomerata si coplesitoare este indicat sa o folosesti cu masura.
Succes!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.