Setari Cookie-uri

Nu uita de detalii

Indiferent daca va dura o saptamana, o luna sau chiar o vesnicie, gasirea elementelor decorative pentru o incapere constituie etapa cea mai placuta si distractiva din procesul de amenajare.

Daca nu iti mai doresti alte tablouri pe peretii locuintei tale, poti sa ai in vedere valorificarea unor elemente uzate. Amplaseaza pe un perete o sectiune dintr-un gard vechi de fier forjat sau realizeaza o rama pentru oglinda din lemnul unei piese de mobilier pe care intentionezi sa o arunci.
Antichitati
Un obiect achizitionat dintr-un anticariat va oferi cu siguranta o nota speciala incaperii tale. Vei fi suprins de modul in care prin intermediul unui scaun, unei lampi, unui fier de calcat sau al unui vas decorativ vechi, vei reusi sa realizezi un punct de interes care va atrage toate privirile. Imaginea creata va fi cat se poate de rafinata.

Deoarece nu se stie niciodata cand vei gasi ceva ce sa se potriveasca de minune in locuinta ta si sa fie pe gustul tau, tine ochii deschisi in permanenta. Se prea poate sa gasesti ceea ce cauti tocmai atunci cand te astepti cel mai putin.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.