Setari Cookie-uri

Nu uita de detalii

Indiferent daca va dura o saptamana, o luna sau chiar o vesnicie, gasirea elementelor decorative pentru o incapere constituie etapa cea mai placuta si distractiva din procesul de amenajare.

Odata ce ai terminat de zugravit peretii, ai instalat draperiile si perdelele, ai aranjat mobilierul si ai facut curatenie, ai putea crede ca procesul de reamenajare s-a incheiat.
Insa, imaginea nu pare completa! Ce trebuie sa faci?
Cu toate ca ai realizat imaginea de ansamblu a locuintei tale, mai e nevoie de unele elemente. Exista o serie de detalii care iti vor intregi locuinta si vor transforma spatiul intr-unul primitor.
Indiferent daca va dura o saptamana, o luna sau chiar o vesnicie, gasirea elementelor decorative pentru o incapere constituie etapa cea mai placuta si distractiva din procesul de amenajare. Astfel vei reusi sa adaugi o nota de personalitate locuintei tale, fapt ce va reflecta interesele tale si stilul tau de viata.
Plante si flori
E remarcabil cat de repede poti sa transformi un spatiu prin intermediul florilor si plantelor. Nu trebuie sa cauti neaparat ceva frapant si costisitor. O planta simpla intr-un ghiveci decorativ, amplasata pe o masuta de cafea, pe un raft sau intr-un colt al incaperii adauga culoare instantaneu. Pastreaza-ti plantele stralucitoare si curata-le de praf in permanenta.
Dezvolta o tema
Toata lumea are un interes special intr-un anumit domeniu. Calatoriile, sporturile, animalele de companie, florile, copiii, chiar si o carte sau un film preferat pot sa ofere un punct de atractie intr-o incapere si sa ofere idei pentru finisari. Alegand o tema anume pentru camera ta vei sti asupra caror elemente sa te concentrezi si vei putea selecta mai usor accesoriile, obiectele de arta si culorile, cu scopul de a extinde tema respectiva.
Impodobeste peretii
Peretii goi, plictisitori capata o imagine cu totul speciala prin intermediul tablourilor si fotografiilor, indiferent daca sunt de familie sau prezinta o imagine care te reprezinta.
Pardoseala
O pardoseala din lemn masiv ofera o imagine neteda si rafinata, in timp ce mocheta ce acopera in totalitate suprafata pardoselii adauga delicatete si unifica spatiile de mari dimensiuni. In schimb un covoras amplasat peste parchet poate crea o zona speciala, oferind o limita pentru mobilier si putand chiar sa imparta o incapere in sectoare diferite fara sa fie nevoie de pereti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.