Setari Cookie-uri

Nu uita de detalii

Indiferent daca va dura o saptamana, o luna sau chiar o vesnicie, gasirea elementelor decorative pentru o incapere constituie etapa cea mai placuta si distractiva din procesul de amenajare.

Strange laolalta cateva din lucrurile tale preferate
In situatia in care colectionezi orice fel de obiecte, poti folosi colectia ta ca punct focal al incaperii. Strange laolalta intreaga colectie si plaseaz-o intr-un anumit loc din care va putea fi observata fara probleme.
Combina texturi
Interioarele contemporane sunt de cele mai multe ori foarte fine si rafinate, in timp ce incaperile amenajate intr-un stil traditional ofera o imagine delicata si confortabila. Pentru a realiza un efect deosebit, combina suprafetele netede cu cele aspre, luciosul cu matul, masivul cu delicatul. Contrastul va asigura nota de interes de care ai nevoie si te va ajuta sa eviti o incapere plictisitoare.
Element de interes
Peretii si tesaturile neutre ofera o imagine curata si ingrijita intr-o camera. Insa, pentru a atrage privirile, adauga culori proaspete prin intermediul pernelor decorative, unei piese de mobilier pictat manual pe peretele principal sau oricarui accesoriu interesant, cu scopul de a transforma spatiul intr-unul spectaculos.
Accesorii, accesorii, accesorii …
Accesoriile intregesc cu adevarat spatiul. Ceasuri, flori, vase decorative, tablouri, fotografii, toate au rolul de a improspata o locuinta. Cauta locul potrivit pentru fiecare element iar acest proces va fi unul deosebit de distractiv.
Iluminare spectaculoasa
In schimbul unei iluminari plictisitoare prin intermediul unor lampi obisnuite, cauta sa oferi spatiului tau o nota de dramatism prin instalarea unor spoturi de lumina sau ale unor lampi decorative. Directioneaza lumina catre o opera de arta sau catre orice obiect pe care il consideri important.
Elemente arhitecturale vechi
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.