Setari Cookie-uri

10 sfaturi Feng Shui pentru dormitor

Pentru a avea un dormitor armonios, ce va avea efecte benefice si asupra altor aspecte ale vietii tale, poti sa te ghidezi dupa urmatoarele 10 principii Feng Shui.

8. Un truc foarte frecvent al practicii Feng Shui este plasarea unor imagini, piese de arta sau diferite obiecte, reprezentand ceea ce iti doresti in viata ta; precum liniste, iubire sau succes. Un obiect ales cu grija poate avea efecte semnificative asupra realizarilor personale.
Feng Shui in dormitor 9. Evita sa pozitionezi oglinda in partea opusa, langa sau deasupra patului. Acest lucru va reflecta energia in intreaga incapere, nu va permite sa ai o odihna placuta si va intensifica problemele si grijile. Se considera ca oglinzile din dormitor reprezinta o invitatie pentru o a treia persoana ce va interveni in relatia de cuplu. Singura metoda de a evita acest lucru este sa plasezi materiale decorative in fata unei astfel de oglinzi, acoperindu-le atunci cand te culci.
10. Iluminarea este un factor foarte important in Feng Shui. Foloseste jaluzele ce pot fi deschise foarte usor dimineata pentru a permite patrunderea luminii naturale, si inchise noaptea pentru a bloca intunericul in exterior.

Succes!

Un articol de Reka Rozsnyai
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.