Setari Cookie-uri

10 sfaturi Feng Shui pentru dormitor

Pentru a avea un dormitor armonios, ce va avea efecte benefice si asupra altor aspecte ale vietii tale, poti sa te ghidezi dupa urmatoarele 10 principii Feng Shui.

Lasa destul spatiu in jurul patului, pentru ca energia sa poata circula liber, si pentru ca fiecare persoana sa se poata ridica din pat cu usurinta.
Foloseste intotdeauna linii curbe si nu colturi, deoarece colturile ascutite ale mobilierului din dormitor sunt considerate “sageti otravitoare” care directioneaza energia pozitiva departe de tine, creand un mediu nelinistit. Pentru a evita acest lucru, poti decora colturile cu tesaturi, cu scopul de a realiza un efect de fluiditate. Feng Shui in dormitor
4. Dezordinea din dormitorul tau impiedica circulatia libera a Chi-ului. Totusi, nu incerca sa rezolvi problema prin ascunderea tuturor obiectelor sub pat, deoarece acest lucru va bloca energia si va produce o stagnare in viata ta. Reflecta asupra obiectelor pe care le ai in camera si indeparteaza orice elemente legate de locul de munca si toate obiectele ce tin de amintiri din trecut ce sunt mai bine uitate; de exemplu, cadouri din relatii incheiate.
5. Amplaseaza o planta intr-un colt al camerei cu scopul de a preveni stagnarea energiei in acel loc.
6. Indeparteaza piese precum televizorul, echipamente de fitness si calculatorul, deoarece ele absorb multa energie si te pot distrage de la odihna sau de la momentele romantice. Cateva carti pe noptiera pot incuraja Zen-ul, insa, daca ai un dormitor cu rafturi pline de carti care cer sa fie citite, acestea te pot distrage de la odihna. Daca vrei sa ai aceste elemente neaparat in dormitorul tau, cel mai bine e sa folosesti un paravan pentru a le ascunde in timp ce dormi. Feng Shui in dormitor
7. Daca nu ai o relatie si vrei sa ai una, poti sa-ti decorezi camera ca si cum ai fi deja implicat intr-o relatie. Plaseaza noptiere si veioze de ambele parti ale patului. Foloseste accesorii in perechi si asigura-te ca totul este simetric.
In situatia in care nu traiesti singur, considera ca patul este un altar al iubirii, plasand pe noptiera, obiecte precum fotografii de cuplu, o pereche de lumanari si o planta cu frunze rotunjite. Nu uita sa adaugi si cateva accente roz sau rosii in jurul patului pentru a incuraja romantismul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.