Setari Cookie-uri

Renoveaza-ti ieftin apartamentul!

Sarbatorile de Paste au luat sfarsit! Grijile si preocuparile majoritatii oamenilor se indreapta catre problemele zilnice, unele dintre acestea legate de renovarea sau de reamenajarea casei. Aceasta perioada este ideala pentru inceperea reamenajarii apartamentului in care locuiti. In primul rand temperature este mult mai ridicata iar finisajele interioare se vor usca mult mai repede. In al doilea rand, aveti ocazia sa gasiti o firma de amenajari interioare, in cazul in care nu ati ales-o, si nu ati discutat din timp cu mesterii.

- Tot pentru a va renova ieftin apartamentul puteti alege varianta spatiilor deschise, adica renuntati la cateva usi si lasati spatiul aerist. O bucatarie deschisa catre living si hol va va scuti de achizitionarea a trei usi care nu fac altceva decat sa incurce traficul si sa ocupe spatiul.
- Un alt lucru foarte important este acela de va clarifica ideile inainte de inceperea lucrarilor de renovare. In mometul in care stiti foarte clar ce doriti puteti incepe procesul de renovare. Clarificarea acestor etape vor evita eventualele neintelegeri si eventualele probleme ce pot sa apara pe parcursul timpului. Realizati, cu alte cuvinte, o schita clara, detaliata cu ceea ce doriti sa modificati in fiecare camera din apartament. Explicati aceste lucruri fimei de amenajari clarificand fiecare etapa in parte si pretul respectiv.
Renovarea unui apartament necesita timp si atentie. Pentru a reusi sa va transformati actuala casa in locuinta pe care o visati, cu o suma de bani reala si decenta, trebuie sa tineti cont de sfaturile mentionate mai sus. Succes!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.