Setari Cookie-uri

Renoveaza-ti ieftin apartamentul!

Sarbatorile de Paste au luat sfarsit! Grijile si preocuparile majoritatii oamenilor se indreapta catre problemele zilnice, unele dintre acestea legate de renovarea sau de reamenajarea casei. Aceasta perioada este ideala pentru inceperea reamenajarii apartamentului in care locuiti. In primul rand temperature este mult mai ridicata iar finisajele interioare se vor usca mult mai repede. In al doilea rand, aveti ocazia sa gasiti o firma de amenajari interioare, in cazul in care nu ati ales-o, si nu ati discutat din timp cu mesterii.

Sarbatorile de Paste au luat sfarsit! Grijile si preocuparile majoritatii oamenilor se indreapta catre problemele zilnice, unele dintre acestea legate de renovarea sau de reamenajarea casei. Aceasta perioada este ideala pentru inceperea reamenajarii apartamentului in care locuiti. In primul rand temperatura este mult mai ridicata iar finisajele interioare se vor usca mult mai repede. In al doilea rand, aveti ocazia sa gasiti o firma de amenajari interioare, in cazul in care nu ati ales-o si nu ati discutat din timp cu mesterii.
Un alt aspect care face aceasta perioada ideala pentru inceperea renovarii unui apartament este acela ca, discutand cu un meserias, aveti timp sa va cumparati materialele necesare, sa cautati cele mai bune solutii, astfel incat veti scapa de santierul din locuinta inainte de concediul din vara. Renovarea unui apartament implica ceva timp si o suma de bani destul de mare. Aceste aspect variaza insa de la caz la caz, in functie de complexitatea lucrarii, de dorintele si aspiratiile voastre. Insa, stim foarte bine (si ne temem de acest lucru) ca reamenajarea unei locuinte, chiar si a unui apartament, implica costuri destul de mari. Putem oare sa facem economie, in privinta manoperei, chiar daca lucram cu o firma de amenajari serioasa? Ei bine, acest lucru este posibil. Pentru a reusi sa economisiti bani si sa beneficiati de o lucrare pe cinste, trebuie doar sa cunoasteti cateva lucruri:
- In primul rand, preturile pe manopera ale unei firme de amenajari variaza, in functie atat de suprafata locuintei in cauza cat si de calitatea materialului. Totul tine de respect: daca ii arati mesterului ca te respecti si ca folosesti materiale si finisaje de calitate, vei respecta si munca lui, implicit timpul si activitatea pe care o presteaza acesta. Cu alte cuvinte, orice meserias lucreaza mult mai repede si cu mult mai multa placere atunci cand lucreaza cu materiale care se pot pune in manopera cu usurinta. Respectand munca meseriasilor in cauza, lucrarea se va finaliza mai repede iar tu vei face o mica economie in buget.
- Un alt lucru care “deranjeaza” firma in cauza este acela de a presta servicii intr-un apartament plin de mobilier si cu proprietarii acolo. Este foarte incomod, si ocupa mult timp, ca meseriasii adusi pentru renovarea apartamentului vostru sa mute mobila din camera in camera, sa se impiedice de diverse cutii si cutioare, sa lucreze foarte incet deoarece copii isi fac temele sau dorm. Toate aceste aspecte impiedica constructorul sa-si faca treaba si ii ofera un plus de stres distribuindu-i atentia de la activitatea respectiva. Astfel, pentru a evita aceste aspecte negative, trebuie sa mutati mobilierul si toate accesoriile (impreuna cu voi) la prieteni, rude etc. Desi pare ciudat, daca veti contacta o firma de amenajari interioare veti observa ca unul dintre lucrurile care va intreaba este acesta: “apartamentul va fi liber pe parcursul lucrarilor? Va locui cineva acolo?” aceste aspecte conteaza foarte mult atat pentru voi cat si pentru mesterii in cauza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.