Setari Cookie-uri

Renoveaza-ti ieftin apartamentul!

Sarbatorile de Paste au luat sfarsit! Grijile si preocuparile majoritatii oamenilor se indreapta catre problemele zilnice, unele dintre acestea legate de renovarea sau de reamenajarea casei. Aceasta perioada este ideala pentru inceperea reamenajarii apartamentului in care locuiti. In primul rand temperature este mult mai ridicata iar finisajele interioare se vor usca mult mai repede. In al doilea rand, aveti ocazia sa gasiti o firma de amenajari interioare, in cazul in care nu ati ales-o, si nu ati discutat din timp cu mesterii.

- In cazul in care renovarea va fi completa si va implica schimbarea usilor si a ferestrelor trebuie sa comandati si sa montati usile si ferestrele in cauza inainte de a incepe firma respectiva sa decoperteze peretii etc. In cazul in care realizati acest lucru cu intarziere, mesterii vor fi tinuti pe loc. Exista cazuri in care montarea ferestrelor se face abia dupa finisarea peretilor. Acest fapt conduce catre reparatii si rezugraviri inutile in zonele respective, conduce catre cresterea pretului pe manopera. Acelasi lucru este valabil si pentru montarea caloriferelor etc. Din aceste motive trebuie sa discutati serios cu mesterii respectivi pentru a primi sfaturi si indicatii de la bun inceput.
- Un alt aspect care poate oferi economii in renovarea unui apartament sunt finisajele folosite. Trebuie sa tineti cont de tipul placilor ceramic pe care le achizitionati. Stim foarte bine ca, intr-o baie sau intr-un hol dintr-un apartament de bloc se lucreaza foarte greu si incet datorita spatiului modest. Pentru a merge treaba foarte usor si pentru a nu crea probleme este indicat sa va orientati catre placile ceramice cu dimensiuni mai mari deoarece acestea se placheaza mult mai repede si mai usor. In privinta acestora, pentru a face economii puteti alege varianta placarii a doar anumitor zone din baie sau bucatarie. Nu este indicat sa placati gresie pe toti peretii incaperilor ci doar pe zonele invecinate chiuvetei sau cazii de baie. Aveti ocazia sa economisiti atat din pretul pe material cat si din pretul pe manopera (vor fi mai putini metri patrati de placat cu placi ceramice).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.