Setari Cookie-uri

Trucuri pentru bai mici!

In Romania, una dintre cele mai mari probleme intalnite in apartamentele de bloc este spatiul ingust destinat salii de baie.

Din fericire, piata poduselor sanitare ofera foarte multe obiecte destinate baii cu design special pentru spatiile inguste. Important este sa alegem ceea ce se potriveste cel mai bine spatiului si persoanalitatii noastre. In primul rand trebuie, ca in orice spatiu mic, sa renuntam la cate ceva: la accesoriile incarcate, cu forme voluminoase, la decoratiuni si diverse etajere pentru lumanari si saruri parfumate. Trebuie sa pozitionam doar obiectele sanitare esentiale si un dulap care sa ascunda restul accesoriilor necesare acestui spatiu. Optati asadar pentru o cabina de dus, foarte practica si comoda, sau pentru o cada pe colt mai mica.
Intr-un spatiu de baie modest nu este recomandat sa pozitionati cabine/cazi dotate cu diverse accesorii (hidromasaj etc) ci sa alegeti ceva cu design cat mai simplu si cat mai aerisit pentru a nu incarca vizual spatiul. O alta solutie, foarte buna pentru aceste incaperi mici, sunt cazile de dus. Acestea ofera si mai mult spatiu unei sali de baie si cu ajutorul unei perdele speciale veti rezolva problema intimitatii. Tot intr-o baie mica sunt interzise chiuvetele cu dimensiuni mari si cu picior. Chiuveta trebuie sa fie cat mai delicata pentru a nu incarca incinta. O idee foarte buna este aceea de a achizitiona o chiuveta din sticla.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.