Setari Cookie-uri

Ce material alegem pentru mobila?

Lemn natural, derivate din lemn, materiale naturale sau materiale sintetice, fier forjat, sticla sau plastic. Care este cel mai avantajos material pentru mobilier?

Si in cazul in care optati pentru aceste materiale trebuie sa aveti grija la nuanta, model si la usurinta cu care se intretine. Pielea este foarte usor de curatat, insa nu putem spune acelasi lucru si despre matase, care necesita o curatare profesionala. Indicat este, sa cititi cu mare atentie prospectul de pe piesa respectiva de mobilier tapitat. Acolo sunt mentionate cateva indicatii de curatare si intretinere.
In categoria materialelor sintetice putem enumera: polyester, nylon, acrylic, microfibre. Si materialele din aceasta categorie sunt foarte rezistente si placute. Trebuie sa stiti ca sunt si mai ieftine si mai usor de intretinut decat cele naturale. O piesa de mobilier tapitata cu un material sintetic, daca este foarte bine lucrata, ofera acelasi aspect oferit de una tapitata cu material natural.
Deci, in cazul in care doriti sa va shimbati mobilierul din locuinta, trebuie sa fiti atenti, pe langa aspect, si la materialul din care sunt acestea realizate!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.