Setari Cookie-uri

Bucura-te de un vin bun, apeland la o vitrina pentru vin

Un vin bun, care sa ne bucure in serile de iarna, are nevoie de anumite conditii pentru a-si pastra calitatile.In cazul vitrinei WTb 4212 din seria Vinothek de la Liebherr, controlul electronic precis, combinat cu tehnologii de mentinere a climatului la cele mai inalte standarde, asigura pastrarea constanta a temperaturilor potrivite.

Un vin bun, care sa ne bucure in serile de iarna, are nevoie de anumite conditii pentru a-si pastra calitatile. Climatul perfect pentru un vin de calitate se obtine indeplinind anumite cerinte: temperatura de depozitare constanta, calitatea optima a aerului, umiditate ridicata, pozitie corecta a sticlelor si protectie UV potrivita.

In primul rand, Vitrina vinuri este important ca toate vinurile sa fie pastrate la temperaturi constante si potrivite pentru fiecare tip de vin. In caz contrar, pe masura ce temperatura creste, se intensifica procesul de fermentare si alcoolul incepe sa se evapore, ceea ce afecteaza aroma. In cazul vitrinei WTb 4212 din seria Vinothek de la Liebherr, controlul electronic precis, combinat cu tehnologii de mentinere a climatului la cele mai inalte standarde, asigura pastrarea constanta a temperaturilor potrivite. Chiar si atunci cand temperatura ambianta fluctueaza drastic, temperatura din vitrina ramane constanta. Vinul are astfel conditiile climatice perfecte pentru a fermenta natural si a-si dezvalui potentialul deplin.

Citește și:

Vitrinele pentru vin multi-temperatura din seria Vinothek sunt cele mai potrivite pentru a pastra vinurile la temperatura optima pentru consum. Folosind componente speciale, se obtine o stratificare precisa intre +5°C si +18°C.Vitrina WTb 4212 ofera simultan trei niveluri de temperatura: in partea de jos, se pastreaza vinul spumant sau sampania, la 5 - 7°C; in centru se pastreaza vinul alb, la 10-12°C, in timp ce zona de sus este dedicata vinului rosu, la o temperatura de 15-17°C.

Calitatea aerului este de asemenea importanta. Vitrinele pentru vin Liebherr sunt echipate cu filtre de carbon active, care absorb toate tipurile de mirosuri si asigura o calitate optima a aerului in interior. De asemenea, mirosurile din afara sunt impiedicate sa patrunda in interiorul vitrinei. Mai mult, rafturile de lemn sunt netratate si nelacuite, astfel incat vinul sa nu fie afectat de eventuali vapori de lac.

Citește și:

Un alt aspect esential este mentinerea umiditatii: daca umiditatea se situeaza sub 50%, chiar si cele mai bune dopuri de pluta incep sa se micsoreze. In sticla patrunde prea mult oxigen, alcoolul se evapora, scade gradul de umplere a sticlei si apare riscul de oxidare: vinul devine astfel din ce in ce mai dulce si isi pierde calitatile.WTb 4212, din gama Vinothek ofera un nivel ridicat de umiditate, conditii optime pentru dopul de pluta.

Vinothekvine de asemenea, cu rafturi de lemn ajustabile, pentru o mai mare flexibilitate a spatiului.

Asadar, pentru cei care doresc sa-si pastreze vinurile in cele mai bune conditii, insa fara a fi nevoiti sa-si construiasca o pivnita, sau pur si simplu doresc sa aiba flexibilitate in cazul unei mutari de locuinta, o vitrina pentru vinuri de calitate ofera toate beneficiile, chiar si pentru cele mai pretioase vinuri.

Citește și:

Simbol al calitatii si inovatiei in tari din intreaga lume, aparatele frigorifice Liebherr sunt distribuite de compania Marelvi in Romania, incepand din 2008 si pot fi achizitionate prin magazinele marilor retaileri de electrocasnice din intreaga tara, dar si prin showroom-urile producatorilor de mobila specializati in domeniul produselor incorporabile.


Despre Liebherr

Cu sediul in Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate. Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a design-ului de exceptie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experientei companiei de peste 50 de ani in acest domeniu. Aceasta include frigidere de dimensiuni mici, combine si frigidere, lazi frigorifice, frigidere pentru pastrarea alimentelor si pentru racirea bauturilor, racitoare pentru vinuri si vitrine pentru vinuri cu dispozitiv de control al temperaturii, precum si frigidere si congelatoare pentru uz comercial.

Citește și:

Liebherr inseamna astazi un grup de peste 130 de companii, cu aproximativ 35.000 de angajati pe toate continentele, inclusiv Asia.

Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa, dar si in alte parti ale lumii. In fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse in fabricile Liebherr.

Incepand din aprilie 2008, Marelvi a devenit unic importator si distribuitor al produselor frigorifice Liebherr pe piata romaneasca.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.