Setari Cookie-uri

Secretele racirii perfecte a alimentelor, pentru o vara plina de prospetime

Datorita tehnologiei avansate cu care sunt dotate combinele frigorifice moderne, ne putem bucura astazi de mai multe avantaje si o experienta mai placuta in bucatarie - fara depuneri de gheata, fara mirosuri neplacute,cu vitaminele din fructe si legume bine conservate si economii semnificative de energie.

Datorita tehnologiei avansate cu care sunt dotate combinele frigorifice moderne, ne putem bucura astazi de mai multe avantaje si o experienta mai placuta in bucatarie - fara depuneri de gheata, fara mirosuri neplacute,cu vitaminele din fructe si legume bine conservate si economii semnificative de energie. Iata ce inseamna sistemele No Frost, Smart Frost, Vario Space, Super Frost, Duo Cooling sau Power Coolingale combinelor frigorifice Liebherr si cum se traduc acestea in beneficii pentru fiecare dintre noi:

• Adio, gheata! Datorita sistemului No Frost, alimentele sunt congelate prin intermediului aerului de circulatie racit, iar umiditatea este transportata in exterior. Astfel, decongelarea nu mai este necesara, iar prospetimea alimentelor este pastrata in siguranta, pe termen indelungat.

• Vitaminele, gustul si aspectul se pastreaza in mod optim cu ajutorul sistemului automat Super Frost. Acesta permite ca temperatura din spatiul interior sa poata fi coborata in cel mai scurt timp pana la -32°C, temperatura benefica pentru pastrarea calitatii alimentelor. Dupa terminarea procedurii de congelare, aparatul revine automat pe functionare normala.

Citește și:

• Controlul precis si individualal temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinelor frigorifice este obtinut prin sistemul Duo Cooling prezent la aparatele Liebherr cu doua circuite de racire reglabile complet separat. In plus, cu Duo Cooling se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate - nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.

• Economie de energie valoroasa, prin impiedicarea intrarii aerului cald din exterior - sistemul performant Power Cooling garanteaza o racire efectiva cu aer de circulatie in compartimentul frigorific. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia.

• Smart Frost - un sistem in plus pentru a uita de decongelare! Cu ajutorul acestuia, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial. Astfel, decongelarea este necesara mult mai rar. Peretii interiori sunt deosebit de netezi si astfel usor de curatat.

Citește și:

• Mai mult spatiu de depozitare cu Vario Space! Toate sertarele si rafturile intermediare din sticla pot fi extrase cu usurinta. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat pentru alimentele de congelat mai voluminoase.

• Pentru un confort maxim, frigiderele Liebherr au integrate multe alte beneficii utile: semnal de avertizare optic si acustic in caz de avarii, alarma acusticain caz de usa deschisa, leduri de control pentru functionare, iluminare interioara cu LED si altele.

Simbol al calitatii si inovatiei in tari din intreaga lume, aparatele frigorifice Liebherr sunt distribuite de compania Marelvi in Romania, incepand din 2008 si pot fi achizitionate prin magazinele marilor retaileri de electrocasnice din intreaga tara, dar si prin showroom-urile producatorilor de mobila specializati in domeniul produselor incorporabile.

Citește și:

Despre Liebherr
Cu sediul in Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate. Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a design-ului de exceptie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experientei companiei de peste 50 de ani in acest domeniu. Aceasta include frigidere de dimensiuni mici, combine si frigidere, lazi frigorifice, frigidere pentru pastrarea alimentelor si pentru racirea bauturilor, racitoare pentru vinuri si vitrine pentru vinuri cu dispozitiv de control al temperaturii, precum si frigidere si congelatoare pentru uz comercial.

Liebherr inseamna astazi un grup de peste 100 de companii, cu aproximativ 30.000 de angajati pe toate continentele, inclusiv Asia. Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa, dar si in alte parti ale lumii. In fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse in fabricile Liebherr. Incepand din aprilie 2008, Marelvi a devenit unic importator si distribuitor al produselor frigorifice Liebherr pe piata romaneasca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.