Gala Insign Awards 2012 - evenimentul anului pentru profesionistii in design interior

Gala Insign Awards 2012 - evenimentul anului pentru profesionistii in design interior
Kudika
27 Februarie 2013

Cei mai buni designeri romani de interior inscrisi la concursul Insign Awards organizat anual de Galeriile Noblesse, au fost premiati pe 21 februarie 2013 in cadrul unei fastuoase gale.

Cei mai buni designeri romani de interior inscrisi la concursul Insign Awards organizat anual de Galeriile Noblesse, au fost premiati pe 21 februarie 2013 in cadrul unei fastuoase gale. Premiile au fost inmanate de catre Loredana Preda - General Manager Galeriile Noblesse, Katia Hurga - export manager Selva, Massimo Alessio - reprezentant al mai multor branduri renumite pe Europa de Est si Francesco Piombini - general manager CorteZari, intr-un cadru primitor, plin de emotie si entuziasm. Gala premiilor Insign Awards se organizeaza anual, incepand din 2010, aceasta fiind cea de-a treia editie a concursului.

“Devenit deja traditie,Insign Awards acest concurs initiat si promovat anual de Galeriile Noblesse isi propune sa adune cele mai frumoase proiecte la nivel conceptual si realizate de designeri si arhitecti romani care dovedesc prin proiectele inscrise originalitate si talent. Si in acest an in competitie s-au inscris numeroase proiecte, peste 130, la ambele categorii, Young Talents si Senior, toate oferind o imagine complexa si reprezentativa a potentialului designului romanesc, pe care suntem mandri sa il sustinem si sa il promovam.
Daca in primii ani am ales branduri de design precum MOROSO si DRIADE, anul acesta ne-am ne-am asociat in eforturile noastre comune cu doua nume importante in designul contemporan si clasic, SELVA , respectiv CORTEZARI, ai caror reprezentanti suntem si carora le multumesc pentru implicare si pentru increderea acordata acestui proiect. In egala masura multumesc presei, care pe toata perioada de promovare a concursului s-a implicat activ in preluarea si distribuirea informatiilor, dar mai ales revistelor Caminul si Domus care au oferit un numar de cate 10 abonamente anuale fiecarui castigator” - a explicat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Proiectele intrate in cursa pentru marele premiu au reusit sa atraga pe deplin atentia juriului, impresionand prin nivelul inalt de competenta, creativitate si diversitatea stilurilor abordate.

Concursul Insign Awards isi propune ca in fiecare an sa promoveze si sa premieze cele mai interesante proiecte de design interior urmarindu-se ca evenimentul sa devina un punct de referinta in agenda designerilor si arhitectilor din Romania. Acesta s-a adresat in principal segmentului profesionist, provocandu-i pe specialistii in domeniu sa aleaga cel mai reprezentativ proiect realizat in 2012 si sa-l inscrie in competitie pentru sansa la marele premiu si recunoastere profesionala. Nu au fost omisi insa nici cei tineri, pentru Insign Awards Galeriile Noblesse creand o sectiune dedicata exclusiv lor. Astfel, aspirantilor la o cariera in sfera designului interior li s-a oferit posibilitatea de a-si promova proiectele create in 2012, in cadrul competitiei, pentru un premiu consistent si oportunitati in cariera.
Castigatorii competitiei Insign Awards 2012 sunt:

Categoria Young Talents Casa:

LOCUL 1: Stefan Batros - „Living loft New York”
LOCUL 2: Corduneanu Monica si Duta Paula - “Loft industrial”
LOCUL 3: Guzu Angi - “Casa intre calcane”
MENTIUNE SPECIALA: Bahnean Andreea - “Casa de vacanta” si Vlad Stefan - „Easy living”

Categoria Young Talents Horeca/Spatii Publice:

LOCUL 1: Lucian Pop - “Restaurant in zona veche a Bucurestiului”
LOCUL 2: Feher Isabela din cadrul biroului Ezzo - „Biroul Creativilor DXB”
LOCUL 3: Catalina Simion si Alex Sandulescu - “Pavilionul Romaniei la Expozitia de la Milano 2015”
MENTIUNE SPECIALA: Natalia Berezovskaia - “Amenajare imobil sec 19 sub forma de hotel” si Biroul Evosign - “Somptuous”

Categoria Senior Designers Horeca/Spatii Publice:

LOCUL 1: Ezzo Design Studio - “Jazzisimo bar”
LOCUL 2: Sergiu Ungureanu - “Cladire de birouri in Cipru”
LOCUL 3: Hartan Constantin - “Amenajare farmacie moderna”
MENTIUNE SPECIALA : Biro Goncalves Diana - “Evoa - spatiu de observare a faunei” si Biroul de arhitectura Igloo - “Hotel Epoque”

Categoria Senior Designers Casa:

LOCUL 1: MARELE PREMIU - Hamid Nicola - “Proiect casa”
LOCUL 2: Diana Vladescu si Anca Iorgoveanu - “Proiect casa”
LOCUL 3: Georgiana Teodorescu - “Transformare prin lumina”
MENTIUNE SPECIALA: Saftescu Corina - “Proiect casa clasica”, Dana Tigan si Andreea Buta “Casa Light”

Castigatorii au primit diplome, abonamente anuale la revistele Domus si Caminul, stick-uri, tablete grafice, cadouri Selva, cadouri Cortezari, premii in bani in valoare de 4000 de euro si excursii in Italia.

Designerii se pot inscrie si in 2013 in competitie prin intermediul celui mai reprezentativ proiect de amenajare interioara realizat in anul in curs, indiferent de stilul abordat.

Toti cei care doresc sa participe la concurs se pot inscrie pe site-ul www.galeriilenoblesse.ro/zonaarhitecti/ in perioada septembrie-noiembrie 2013.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri