Setari Cookie-uri

Best of 2012 - cele mai populare proiecte Horeca in amenajari interioare by Galeriile Noblesse & Studio Insign

Designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse au intampinat publicul cu cele mai noi si fascinante tendinte, colectii de mobilier si accesorii.

Fiecare inceput de an aduce cu sine reluari, rememorari si topuri. Galeriile Noblesse si echipa sa de designeri din cadrul Studio Insign impartasec astfel retrospectiva celor mai inedite si apreciate proiecte de design interior ale anului care tocmai s-a incheiat. Pasionati de design interior si avand convingerea ca spatiile bine amenajate fac viata mai frumoasa, ofera confort si placere, in 2012, designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse au intampinat publicul cu cele mai noi si fascinante tendinte, colectii de mobilier si accesorii.

„2012 a fost un an foarte productiv pentru Galeriile Noblesse si Studio Insign, atat prin extinderea portofoliului de proiecte concepute pentru case, vile, apartamente, birouri, sau spatii publice, cat si prin participarile remarcante la concursuri precum „ International Design &Architecture Awards 2012 (unde am fost selectati in short-list). Faptul ca ne place ceea ce facem, muncim cu pasiune impreuna, suntem uniti si gasim solutii personalizate ne-a adus si titlul de membri in Asociatia Internationala Design Society. Ne respectam clientii si apreciem fidelitatea celor care aleg constant produsele noastre, motiv pentru care incercam permanent sa imbunatatim calitatea produselor si serviciilor pe care le comercializam si sa ne protejam astfel reputatia castigata cu multa munca si dedicare. Datoria noastra este sa inspiram clientilor nostri un stil de viata mai frumos, superior, unic. ” a declarat Loredana Preda, general manager Galeriile Noblesse.

Citește și:

Indiferent de provocarea lansata, cele mai diversificate proiecte, atat pe stil clasic, cat si modern, au prins viata prin Studio Insign by Galeriile Noblesse, care se bucura de parteneriate cu branduri de producatori si studiouri de prestigiu din Italia si Spania, astfel incat proiectele realizate se ridica la cele mai inalte standarde.

Daca aveti in plan un refresh al locuintei, biroului sau chiar al propriului business, Galeriile Noblesse si Studio Insign sunt alegerea perfecta. Iata cele mai populare proiecte din domeniul HORECA si cladiri de birouri realizate de Galeriile Noblesse si Studio Insign in 2012:

Da Vinci Building Da Vinci Building este o cladire impozanta, a carei receptie uimeste inca de la inceput prin impactul puternic, plin de semnificatie si design pe care proiectul conceput de Studio Insign by Galeriile Noblesse a reusit sa-l transmita. Acesta este dincolo de un proiect de design, un proiect in care simbolurile si elementele folosite transmit un mesaj puternic despre Om si Ecosistemul in care traieste, istoria evolutiei si progresului, stiintei si inventivitatii. Dincolo de valentele designului minimalist propus, Da Vinci Building reprezinta cu adevarat emblema unui Centru European de Cercetare.

Citește și:

Receptia moderna a acestui sediu de birouri a fost finalizata in luna noiembrie a anului 2012 si se remarca prin elementele de design si arhitecturale utilizate. Designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse au utilizat piese de mobilier de la Galeriile Noblesse care poarta semnaturi celebre precum Patricia Urquiola sau Ron Arad, creand o sala de sedinte si o zona de receptie asemenea unei mici sali de asteptare in care au preferat sa utilizeze piese de mobilier in tonuri puternice de culoare, precum turcoazul, care inveseleste atmosfera, dar se si reflecta placut in tavanul din oglinzi.

Designerii Studio Insign Brit Caffe by Galeriile Noblesse au dus la bun sfarsit o alta provocare: amenajarea unei cafenele intr-un spatiu de 153mp, in stil Art British (Brit Cafe), situata la ultimul etaj al unei cladiri de birouri, adresata unei clientele selecte. In aceasta amenajare s-au folosit elemente specifice stilului british precum pereti imbracati in boiserie, finisaj de nuc inchis si tapet textil nobil incadrat in interiorul panourilor de lemn.

Citește și:

Corpurile de iluminat de tip vitraliu lucrate manual, tablourile cu teme din cunoscutele curse de vanatoare, canapelele Chesterfield si fotoliile capitonate din piele verde si bordeaux, parchetul din lemn masiv cu intarsii clasice tip medalioane, peretii imbracati in boiserie, si oglinzile mari, fatetate, lucrate manual, reusesc sa transmita sentimentul dorit de d-l Mircea Tudor, renumitul om de afaceri si proprietarul Brit Cafe.

La categoria amenajarilor sediilor de firma, Galeriile Noblesse si Studio Insign se mandresc, de asemenea, cu amenajarea clasica a receptiei „MB Telecom”, care a fost finalizata in octombrie 2012, iar designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse au respectat cu strictete planurile si randarile acceptate de proprietari. Tema aleasa pentru acest spatiu a fost de inspiratie clasica, plecandu-se de la canapele si scaune Chesterfield reinterpretate. Produsele au fost alese de la Galeriile Noblesse, aceasta fiind garantia calitatii si durabilitatii produselor utilizate in amenajare.

Citește și:

Pe unul dintre pereti s-a optat pentru un dulap din lemn masiv si pentru imbracarea acelui perete in lemn de cea mai buna calitate. Acea zona a fost creata pentru a putea fi expuse medaliile si trofeele pe care firma MB Telecom le castiga in diferitele competitii la care participa. Se remarca combinatia intre peretii vitrati si liftul din sticla, caracteristice unei constructii moderne si boiseria alaturi de canapelele si scaunele din piele. In acest fel, designerii au reusit sa surprinda esenta acestei companii care isi desfasoara activitatea in domeniul cercetarii si dezvoltarii in domeniul comunicatiilor, dar care pune mare accent pe eleganta.

In 2013 urmeaza sa fie finalizate si alte proiecte semnate de Galeriile Noblesse si Studio Insign, pe care le puteti vizualiza pe www.galeriilenoblesse.ro si www.studioinsign.ro!

Citește și:

###

Galeriile Noblesse si Studio Insign ofera o gama variata si completa de produse de inalta calitate pentru amenajarea oricarui interior clasic sau modern, atat pentru casa, cat si pentru hoteluri, restaurante sau office-uri. Importator direct din Italia, Spania, Franta, Anglia, Galeriile Noblesse au in portofoliu produse deosebite de la un nivel mediu-inalt, la branduri exclusiviste pentru mobilier, textile, finisaje, corpuri de iluminat, sanitare sau placari de orice tip.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.