Setari Cookie-uri

Studio Insign a intrat in cursa International Design & Architecture Awards 2012

In perioada 13 august - 15 septembrie 2012, Studio Insign by Galeriile Noblesse a intrat in cursa pentru marele premiu la cea mai importanta competitie din cariera sa, „International Design & Architecture Awards 2012” si este singurul studio romanesc care a ajuns in faza finala a concursului aflat deja la a treia editie.

Celalalt proiect semnat Studio Insign si care participa in faza finala la categoria “Dormitor de lux”, se numeste “Art Eclectic” si se bazeaza pe conceptul original, cromatica si functionalitatea amenajarii unui dormitor in care nuantele pastelate si accesoriile rafinate se imbina armonios. Juriul a descris acest interior ca unul deosebit de interesant, datorita finisajelor propuse si pieselor de mobilier atent selectionate, unde luxul se intalneste cu functionalul.

Concurenta pentru faza finala este ca in orice competitie de mare anvergura, una acerba, insa avem convingerea ca cele doua proiecte realizate de Studio Insign vor suscita interesul tuturor, de la pasionatii de design interior pana la profesionistii in domeniu, toate proiectele incluse in faza finala a renumitei competitii fiind supuse analizei atente a specialistilor internationali, dar si voturilor cititorilor revistei britanice “Design et al” sau potentialilor beneficiari. Si pentru ca o nominalizare nu este de-ajuns, va puteti implica activ in stabilirea clasamentului, acordand cate un vot fiecaruia dintre cele doua proiecte: Doubletree by Hilton si Casa Art Eclectic (Studio Insign). Pentru Studio Insign cele mai valoroase sunt voturile romanilor, dorinta lor acerba fiind aceea de a-i face mandri pe cei care le sunt alaturi!

Citește și:

Despre Studio Insign si Galeriile Noblesse

Galeriile Noblesse si Studio Insign ofera o gama variata si completa de produse de inalta calitate pentru amenajarea oricarui interior clasic sau modern, atat pentru casa, cat si pentru hoteluri, restaurante sau office-uri. Importator direct din Italia, Spania, Franta, Anglia, Galeriile Noblesse au in portofoliu produse deosebite de la un nivel mediu-inalt, la branduri exclusiviste pentru mobilier, textile, finisaje, corpuri de iluminat, sanitare sau placari de orice tip.

Experienta Studio Insign in realizarea de proiecte in stil clasic, minimalist, modern, contemporan, exclusivist sau luxury, precum si abordarea tendintelor specifice stilului baroc, art deco, art nouveau sau clasicului reinterpretat, il recomanda pe acesta ca un studio de design de un inalt profesionalism.

Citește și:

Va invitam pe toti cei care apreciati, dati valoare si sustineti designul interior, sa vizitati site-urile www.galeriilenoblesse.ro si www.studioinsign.ro sau showroom-urile din Bucuresti si Bacau.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Condo pentru a afla mai multe informatii despre amenajari si arhitectura

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.