Setari Cookie-uri

Studio Insign a intrat in cursa International Design & Architecture Awards 2012

In perioada 13 august - 15 septembrie 2012, Studio Insign by Galeriile Noblesse a intrat in cursa pentru marele premiu la cea mai importanta competitie din cariera sa, „International Design & Architecture Awards 2012” si este singurul studio romanesc care a ajuns in faza finala a concursului aflat deja la a treia editie.

In perioada 13 august - 15 septembrie 2012, Studio Insign by Galeriile Noblesse a intrat in cursa pentru marele premiu la cea mai importanta competitie din cariera sa, „International Design & Architecture Awards 2012” si este singurul studio romanesc care a ajuns in faza finala a concursului aflat deja la a treia editie. Fondat in 2010 de Galeriile Noblesse, dar format dintr-o echipa de profesionisti cu referinte remarcabile in domeniu, Studio Insign are in portofoliul sau peste 30 de proiecte, toate purtand insemnul originalitatii si ineditului. Acest lucru i-a determinat si pe membrii juriului „International Design & Architecture Awards 2012” sa dea o sansa design-ului romznesc si sa ii acorde toata increderea si admiratia necesara unor potentiali invingatori, selectand doua dintre proiectele inscrise in concurs sa mearga mai departe in finala.

Citește și:

Reuniti sub conceptul Interiors Signed by Famous Designers, designerii si arhitectii de la Studio Insign, ale caror proiecte si solutii de mobilare/amenajare le puteti regasi pe platforma www.studioinsign.ro, concureaza la categoriile “Hoteluri cu 50-200 de camere” si “Dormitor de lux” cu doua proiecte: Double Tree by Hilton si Casa Art Eclectic. „Datorita creativitatii si atentiei pentru cele mai mici detalii, dar mai ales sustinerii dumneavoastra am ajuns aici si speram sa ramanem in topul preferintelor tot cu ajutorul celor care apreciaza design-ul in general si talentul nostru in special! De aceea, va invitam sa votati profesionist si cu toata increderea pe site-ul oficial al concursului, www.thedesignawards.co.uk, deoarece arta autentica romaneasca are nevoie de incurajare si promovare si peste hotare!” a declarat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Citește și:

Proiectul selectat la categoria “Hoteluri cu 50-200 de camere”, denumit Double Tree by Hilton, consta in amenajarea receptiei, lounge-ului si cafenelei unui hotel de patru stele, care farmeca prin sentimentul de intimitate pe care il emana, dar si prin piesele unicat pe care designerii Studio Insign le-au creat special pentru acest interior. Accentul s-a pus pe amenajarea spatiului intr-un stil eclectic, un stil actual aflat in trend si peste hotare, atent studiat si care combina in mod armonios elemente clasice reinterpretate cu elemente contemporane, intr-un concept unitar. Diversitatea materialelor si finisajelor folosite, dar si nota de exclusivitate a acestora dovedesc ca si in Romania exista potential si ca acesta merita sustinerea tuturor celor care mai cred in valorile autohtone.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.