Setari Cookie-uri

Cum putem mentine sanatatea profilului PVC al ferestrei noastre

Odata cu alegerea unor ferestre de clasa superioara este recomandat sa fie acordata o atentie suplimentara intretinerii profilelor PVC pentru cresterea duratei de timp a utilizarii acestora.

Datorita tehnologiilor avansate de prelucrare, ferestrele cu profile VEKA rezista la solicitari puternice si isi pastreaza functionalitatea timp indelungat.

Suprafetele perfect netede sunt rezistente la praf, intemperii sau poluare, pastrandu-si in timp culoarea. In acest sens, este bine de stiut ca VEKA ofera garantie timp de 5 ani pentru profilele PVC de culoare alba. Produsele VEKA, comercializate in Romania, sunt extrudate tocmai pentru a face fata unui climat sever specific acestei zone georgrafice, putand rezista astfel mult mai bine temperaturilor ridicate ce prezinta un risc ridicat de inconvoieri.

VEKA, liderul mondial mondial pe piata sistemelor de profile PVC pentru usi, ferestre si obloane, a identificat cateva aspecte de care este bine sa tinem cont pentru a mentine sanatatea profilului PVC al ferestrei noastre:

Citește și:

• Placarea cu aluminiu la exterior a profilelor PVC reprezinta o garantie in plus impotriva efectelor meteo, protejeaza profilul la interior si, in plus, permite vopsirea electrostatica in orice culoare RAL. Sistemele VEKA din gamele ALPHALINE 90, SOFTLINE 70 si SOFTLINE 82, precum si sistemul SWINGLINE sunt proiectate sa permita placarea cu aluminiu la exterior.

• Instalarea rulourilor sau a obloanelor ofera un grad superior de protectie a tamplariei. In plus fata de principala lor functie de umbrire, rulourile si obloanele VEKA asigura protectie sporita impotriva zgomotului de afara, creeaza o izolare termica suplimentara pentru locuinta, apara fereastra de intemperii si au un rol important in prevenirea efractiilor.

Oferind informati utile, dar si un continut video unic in Romania, www.fereastraveka.ro este primul proiect, lansat in tara noastra, de informare obiectiva a cumparatorilor in domeniul tamplariei termoizolante.

Citește și:

Despre VEKA
Fondata in anul 1969, ca urmare a preluarii producatorului german Vekaplast, care la acea data avea doar 8 angajati, VEKA a devenit, in 2011, lider mondial pe piata sistemelor de profile PVC pentru usi, ferestre si obloane, numarand astazi mai mult de 3.500 de angajati si inregistrand vanzari de peste 700 de milioane de Euro in intreaga lume. Prezent pe 6 continente, grupul VEKA opereaza 26 de fabrici si 16 centre logistice.
VEKA Romania, infiintata in anul 2000, este detinuta in totalitate de catre VEKA AG Germania si are peste 30 de angajati, in prezent, deruland afaceri cu peste 180 de parteneri in intreaga tara. Sistemele de profile PVC de la VEKA, furnizate exclusiv in clasa A de calitate, ofera clientilor solutii individualizate din categoria premium, disponibile in aproape 50 de nuante, precum si profile cu design specific, ce satisfac cele mai pretentioase cerinte estetice. Reciclabile in proportie de 100%, aceste sisteme ofera solutia ideala, atat din punctul de vedere al izolarii termice, al functionalitatii, stabilitatii si usurintei de intretinere, cat si in ceea ce priveste durabilitatea si protectia mediului inconjurator. Fie ca este vorba despre ferestre, usi, obloane sau rulouri, pentru o cladire noua sau pentru o renovare, VEKA poate oferi solutia perfecta. www.veka.ro, www.fereastraveka.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.