Setari Cookie-uri

Reamenajeaza camera celui mic si pregateste-l pentru scoala!

Sfarsitul vacantei de vara poate aduce o umbra de tristete pe chipul copiilor, tocmai de aceea cateva retusuri de amenajare a camerei in care vor invata si se vor juca pot reduce la maximum stresul inceperii unui nou an scolar.

Pentru citit, unghiul de inclinare recomandat este de 30° pentru o pozi tie corecta,
care fereste copilul de dureri de cap si de spate. Pentru scris, blatul biroului va fi inclinat la aproximativ 15°, astfel incat bra tele sa stea lejer pe masa, iar corpul drept. Un unghi de 0-5° este ideal pentru desenat, intrucat permite fixarea bratului activ pe masa. Colectia de birouri Moll permite toate aceste ajustari printr-un sistem de reglare foarte usor de folosit de catre copii. De asemenea, puteti opta pentru un birou pentru stangaci sau dreptaci.

Alegerea scaunului dormitor copii 2 este, de asemenea, extrem de importanta, intrucat o pozitie optima, relaxata in timpul lucrului fereste copilul de probleme de postura, dureri de spate sau de cap si il ajuta sa se concentreze usor. Colectia de scaune rotative Moll respecta toate cerintele si reduc la maximum stresul datorat unei pozitii asezat indelungate.

Citește și:

Un scaun bine ajustat ii va permite copilului sa tina picioarele pe podea, iar gambele sa fie perpendiculare pe aceasta, pentru a reduce tensiunea asupra coloanei si a facilita circulatia. Scaunele Moll permit o reglare in adancime, astfel incat distanta dintre marginea din fata si gamba sa fie de patru degete. Scaunele pentru copii din colectia kika permit o reglare usoara, astfel incat copilul sa adopte o pozitie corecta si cat mai putin solicitanta.

Pentru cei care petrec mult timp la birou, kika recomanda scaunele cu suport lombar
pentru sustinerea coloanei vertebrale, cum ar fi modelul Belgrad sau cele cu suport
lombar ajustabil cum ar fi modelul Goal. Cat priveste designul, raman in tendinte finisajele supraluciu, iar ca si noutate pentru acest an mentionam finisajele de stejar Sonoma si frasin Coimbra. Pe langa birourile cu blat din sticla alba, neagra sau imprimat cu harta lumii, preferate in principal de elevii mai mari, apar in sortimentul kika birourile cu blat din sticla colorata (mov, verde ).

Citește și:

    Daca v-ati decis sa redecorati intreaga camera, alegeti mobilierul tematic in functie de pasiunea juniorului si nu veti da gres. In kika puteti multumi, un skater, un fotbalist sau un pasionat de automobilism, dar si o printesa care o admira pe Hannah Montana, o impatimita a papusilor Barbie sau pur si simplu o fata independenta careia ii place sa-si amenajeze singura camera.

    Despre kika:
    kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. In prezent kika are aproximativ 7.700 de angajati in cele peste 68 de magazine. Sortimentul de produse cuprinde peste 50.000 de articole. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepand de la accesorii practice ana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", kika ofera servicii de livrare, montare, masurare si planificare computerizata. Primul magazin din Romania ce ocupa o suprafata de aproximativ 27.000 m2 a fost deschis in anul 2008 in zona comerciala Militari din Bucuresti si a reprezentat o investitie de 31 milioane EUR.

    Citește și:

      Vizionare placuta


      Kudika
      15 August 2012
      Echipa Kudika

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.