Ce trebuie sa stim cand achizitionam o baterie sanitara

Indiferent cat de mare sau mica este baia sau bucataria voastra, exista elemente care pot personaliza spatiul oferindu-i acel ceva special. Orice amenajare incepe cu alegerea culorilor si a obiectelor de baza. In cazul unei bai, obiectele sanitare si mobilierul sunt primele elemente care completeaza decorul.

2. Economie de apa. Avand in vedere cresterea galopanta a tarifului la apa este important sa alegem acele baterii sanitare care permit cea mai mare economie de apa. Kludi a dezvoltat o noua tehnologie, perlatorul S-pointer, disponibila la toate bateriile pentru lavoar si care determina o economie de apa de minim 40%, in vreme ce bateriile cu senzor ridica pragul de economie pana la 70%. Pentru aceia dintre noi care iubesc mediul inconjurator si care respecta resursele naturale si le utilizeaza cu responsabilitate, vor avea un motiv in plus sa aleaga bateriile Kludi. Compania germana este constienta de faptul ca o cincime din populatia lumii nu are acces la apa potabila si de aceea s-a alaturat campaniei „Blue Responsibility”, prin care cei mai importanti producatori de obiecte sanitare din lume prezinta numai produse cu competente reale in domeniul solutiilor sanitare sustenabile.

3. Respect pentru mediu. Bateriile sanitare de la Kludi sunt clasificate WELL (WELL este un sistem de clasificare pentru care randamentul energetic si conservarea resurselor sunt criterii importante de achizitie).

4. Confort in utilizare. Exista mai multi factori care determina confortul in utilizarea unei baterii de baie sau bucatarie:
• Reglarea fina si usoara a debitului de apa si a temperaturii este data de un unghi cat mai mare (intre 90 si 125 de grade) de manevrare a manerului, ce confera o plaja larga de optiuni in setarea combinatiei optime de apa rece si apa calda.
• Probabil ca stiti cat de greu puteti utiliza o baterie de la grupul sanitar dintr-un avion sau tren. Inaltimea bateriei si/sau lungimea pipei determina spatiul de confort unde va puteti spala mainile fara sa atingeti bateria sau lavoarul. Acesta este indexul de confort, care la bateriile de lavoar Kludi este foarte ridicat, pornind de la 4.400 mmp.
• In plus, perlatorul S-pointer de la Kludi va ajuta sa nu va stropiti atunci cand folositi bateria. Perlatorul S-pointer este un sistem care poate regla directia jetului de apa cu o simpla atingere a degetului, adaptand unghiul cu care jetul loveste suprafata lavoarului.
• Silentiozitatea este un alt factor important de confort. Achizitionati, deci, baterii sanitare din clasa 1 de zgomot, adica 20 de decibeli, beneficiu pe care toate bateriile Kludi il ofera.

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri