Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa stim cand achizitionam o baterie sanitara

Indiferent cat de mare sau mica este baia sau bucataria voastra, exista elemente care pot personaliza spatiul oferindu-i acel ceva special. Orice amenajare incepe cu alegerea culorilor si a obiectelor de baza. In cazul unei bai, obiectele sanitare si mobilierul sunt primele elemente care completeaza decorul.

5. Aspectul si designul bateriei trebuie sa se potriveasca formei, culorii si finisajului celorlalte obiecte sanitare si de mobilier din baie, respectiv, bucatarie. Designerii atrag atentia asupra faptului ca, desi pot fi ignorate sau considerate banale, bateriile sanitare au un rol foarte important in amenajare. Inainte de a face o achizitie, consultati cataloagele si site-urile producatorilor sau apelati la consultantii de specialitate din magazinele de profil, pentru a intelege detaliile aparent minore, dar semnificative, care fac diferenta intre tipurile de produse. Recomandarea specialistilor in amenajari este de a incerca sa personalizati incaperea pentru baie cu accesorii care sa va defineasca. Indiferent ca este vorba despre forme rotunjite sau dure, linii clare, atemporale, suprafete cromate, din inox sau mate, disponibile si in alb sau negru, Kludi ofera o gama variata de produse pentru cele mai sofisticate gusturi.

6. Siguranta. Pentru a nu avea surprize neplacute atunci cand suntem plecati de acasa, racordurile bateriei trebuie sa reziste la fluctuatii mari de presiune si sa nu se defecteze, declansand o inundatie. Pentru a evita un asemenea risc, toate bateriile Kludi sunt testate la presiune inalta, de 15 bari, inainte sa fie distribuite pentru vanzare.

Citește și:

Companie inovatoare, lider pe segmentul de baterii sanitare pentru baie si bucatarie, Kludi si-a asumat rolul de a impune pietei cele mai inalte standarde de calitate. In acest sens, Kludi a inceput derularea campaniei „Dualitate”, de informare a consumatorului final, si care evidentiaza atat beneficiile de natura functionala ale unei baterii sanitare, precum si cele legate de multiplele optiuni de design in care aceste produse sunt disponibile.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.