Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa stim cand achizitionam o baterie sanitara

Indiferent cat de mare sau mica este baia sau bucataria voastra, exista elemente care pot personaliza spatiul oferindu-i acel ceva special. Orice amenajare incepe cu alegerea culorilor si a obiectelor de baza. In cazul unei bai, obiectele sanitare si mobilierul sunt primele elemente care completeaza decorul.

Pentru cei mai multi Baterie sanitara Kludi dintre noi, o baterie sanitara este un obiect prin care trece apa. Totusi, folosim bateriile sanitare de dimineata, cand ne pregatim cafeaua, pana seara, cand ne relaxam in cada dupa o zi plina. Poate ca un obiect care ne serveste zilnic cu discretie si eficienta merita mai multa atentie.

Indiferent cat de mare sau mica este baia sau bucataria voastra, exista elemente care pot personaliza spatiul oferindu-i acel ceva special. Orice amenajare incepe cu alegerea culorilor si a obiectelor de baza. In cazul unei bai, obiectele sanitare si mobilierul sunt primele elemente care completeaza decorul. Iar un produs de calitate dispune de functionalitati inteligente menite sa va faca viata mai frumoasa, mai confortabila si chiar sa va ajute sa economisiti apa si, prin urmare, bani.

Pentru a veni in sprijinul cumparatorilor, am identificat 6 caracteristici esentiale de care trebuie sa tinem cont atunci cand achizitionam o baterie sanitara:

1. Durata de viata si perioada de garantie si post garantie indelungate. Potrivit legislatiei europene in domeniu, o baterie pentru baie sau bucatarie poate avea o perioada de garantie de maxim 5 ani. Se recomanda sa luati in considerare si perioada de post garantie, care in cazul produselor Kludi perioada de post garantie este de 10 ani. Alegeti, asadar, acele produse cu un nivel cat mai ridicat de fiabilitate. In acest sens, este bine de stiut ca bateriile Kludi sunt concepute sa functioneze pe o perioada medie de 20 de ani adica echivalentul a 240.000 de cicluri de operare a bateriei, corespunzator utilizarii intr-o familie cu 4 persoane.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.