Setari Cookie-uri

Solutii inovative pentru constructii eficiente energetic

Uniunea Europeana doreste ca noile constructii sa fie eficiente energetic, ceea ce inseamna ca folosirea unor materiale de zidarie de calitate superioara devine obligatorie. Tocmai de aceea Ytong, cel mai mare producator de BCA (beton celular autoclavizat) din lume, lanseaza pe piata din Romania produse revolutionare, cu caracteristici tehnice avansate.

Pana in 2020, Uniunea Europeana urmeaza sa implementeze politica 20-20-20. Prin aceste noi normative se urmareste scaderea emisiilor poluante cu 20% sub nivelul celor din 1990, de asemenea prioritate este ca 20% din energia consumata in Uniunea Europeana sa fie obtinuta din surse regenerabile si nu in ultimul rand sa se faca o reducere cu 20% a consumului brut de energie prin cresterea eficientei energetice.

Noile constructii Case eficiente energetic trebuie sa fie asadar eficiente energetic, ceea ce inseamna ca folosirea unor materiale de zidarie de calitate superioara devine obligatorie. Tocmai de aceea Ytong, cel mai mare producator de BCA (beton celular autoclavizat) din lume, lanseaza pe piata din Romania produse revolutionare, cu caracteristici tehnice avansate, precum: Ytong A+ si Ytong Forte.

Fiecare dintre aceste produse vine in intampinarea unor nevoi specifice fiind create cu tehnologie de ultima ora, in cea mai moderna fabrica de BCA din Europa de Est si avand ca suport expertiza dobandita in peste 80 de ani de traditie.

Citește și:

Ytong A+ Case eficiente energetic reprezinta inovatia care duce la un nou nivel performanta energetica asociata elementelor de zidarie. Avand cea mai mica valoare a conductivitatii termice (λ10 sec = 0.09 W/mK) intre produsele de zidarie din piata materialelor de constructii din Romania, Ytong A+ ofera o remarcabila termoizolare a anvelopei cladirii. Folosind Ytong A+ se elimina necesitatea utilizarii unui termosistem suplimentar si in acelasi timp se regleaza nivelul de umiditate interioara. Cu Ytong A+ se construieste un perete “inteligent” care are grija de confortul si siguranta locuintei si totodata scade semnificativ costul de intretinere.

Ytong Forte este solutia propusa consumatorilor romani pentru casele pe structuri portante.
Elementele de zidarie portanta din gama Ytong Forte prezinta excelente caracteristici antiseismice și de izolare fonica, raportate la propria densitate, avand in categorie cel mai mic coeficient de transfer termic (λ10 sec = 0,13 W/mK).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.