Setari Cookie-uri

Solutii inovative pentru constructii eficiente energetic

Uniunea Europeana doreste ca noile constructii sa fie eficiente energetic, ceea ce inseamna ca folosirea unor materiale de zidarie de calitate superioara devine obligatorie. Tocmai de aceea Ytong, cel mai mare producator de BCA (beton celular autoclavizat) din lume, lanseaza pe piata din Romania produse revolutionare, cu caracteristici tehnice avansate.

“Cladirile realizate cu Ytong sunt construite sa respecte cerintele actuale si pe cele ale generatiilor viitoare. Izolatia termica excelenta, rezistenta la foc si rezistenta seismica sunt caracteristici remarcabile, care corespund cu standardele cele mai inalte la nivel international. La numai doi ani de la deschiderea fabricii din Romania, Ytong isi asuma rolul de pionier al industriei in care activeaza si propune consumatorului roman produse noi, care au caracteristici tehnice de ultima ora.” declara Marius Dragne, Sales & Marketing Director, Xella Romania.

"Noile produse Ytong A+ si Ytong Forte sunt rezultatul a doi ani de munca si cercetare, fiind perfect adaptate specificului pietei din Romania. Caracteristica principala a brandului Ytong este eficienta energetica. Fabricat din materii prime naturale de calitate superioara (nisip, var, ciment si apa), betonul celular autoclavizat de la Ytong are o structura tip fagure de miere compusa din milioane de microcelule cu aer. Impartit uniform in toata masa produsului, aerul are rolul de izolator termic.” subliniaza Mircea Sibana, Manager produs, Ytong.
Noile produse Ytong sunt lansate pe piata incepand cu luna aprilie 2012.

Despre YTONG

Ytong este primul produs tip BCA, din lume, fiind creat la inceputul anilor 1920, in Suedia. Atributele prin care se remarca produsele Ytong sunt: izolare termica excelenta, rezistenta la foc, izolare fonica, rezistenta seismica si usurinta in utilizare. Produsele Ytong sunt certificate la nivel international de Natureplus si IBU - Institut für Bauen und Umwelt, renumite organizatii ecologice internationale pentru mediu si dezvoltare durabila in sectorul constructiilor.

Citește și:

Despre Xella International
Xella este cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat. Ca membra a “Energy Efficiency Export”, Xella International acorda o atentie deosebita ecologiei si eficientei energetice in activitatea sa. Astfel, compania este unul dintre putinii producatori de materiale de constructii din Europa care detin propriul centru de cercetare si dezvoltare. In Potsdam, in apropiere de Berlin, 40 de specialisti Xella se ocupa cu cercetarea in domeniul fizicii, aplicatiilor, produselor si proceselor in constructii.


Aboneaza-te la Newsletter-ul Condo pentru a primi mai multe informatii despre amenajari si arhitectura.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.