Setari Cookie-uri

Vino sa petreci Oktoberfest la kika!

In zilele 15 - 18 septembrie 2011, kika te invita sa petreci Oktoberfest la magazinul kika Militari, alaturi de cei dragi, in spatiul special amenajat - un cort in fata magazinului.

In zilele 8 - 11 septembrie si 15 - 18 septembrie 2011, kika te invita sa petreci Oktoberfest la magazinul kika Militari, alaturi de cei dragi, in spatiul special amenajat - un cort in fata magazinului.

In acest cort, kika a recreat pentru clientii magazinului atmosfera specifica Oktoberfest. Muzica nemteasca, berea la draft si meniul bavarez, din care fac parte mancaruri precum ciolan de porc afumat cu varza calita, carnati nemtesti, salata de cartofi, snitel de pui, vor face deliciul vizitatorilor.

kika are si o oferta pentru aceasta perioada. Astfel, pentru cumparaturi zilnice cumulate in valoare de minimum 500 Ron, fiecare client va primi doua vouchere in valoare totala de 32 de Ron, pentru 2 meniuri Oktoberfest, pentru a se bucura din plin de spiritul acestei sarbatori.

"Oktoberfest inseamna buna dispozitie, impartasirea unor momente speciale si am vrut sa transmitem clientilor acest spirit. In plus, orice zi poate deveni o zi speciala, daca esti inconjurat de lucruri frumoase si te bucuri de ele alaturi de cei dragi." a declarat Lars Lund, Country Manager kika Romania.

Despre kika:

kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. In prezent, grupul kika are aproximativ 7.700 de angajati in cele 68 de magazine. Sortimentul de produse cuprinde peste 50.000 de articole. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepand de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul "Totul sub acelasi acoperis", kika ofera servicii de livrare, montare, masurare si planificare computerizata. Primul magazin din Romania, ce ocupa o suprafata de aproximativ 27.000 m2, a fost deschis in anul 2008, in zona comerciala Militari din Bucuresti si a reprezentat o investitie de 31 milioane EUR.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.